TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Spektakel.
«
»
06:00 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
06:20 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
06:40 Will & Grace
Tijdens een wandeling in het park botsen Grace en Leo op een grote trouwpartij en ze besluiten zelf de grote stap te wagen. Will is niet gelukkig met het spontane huwelijk van zijn beste vriendin.
«
»
07:00 Will & Grace
Terwijl Grace zich afvraagt of ze een goede keuze heeft gemaakt, krijgt ze te horen dat haar huwelijk met Leo ongeldig is verklaard. Dit brengt haar nog meer aan het twijfelen.
«
»
07:20 Will & Grace
Wanneer Karen uit haar hotel wordt gezet door haar wilde levensstijl mag ze een tijdje bij Will intrekken. De twee kunnen het echter niet met elkaar vinden.
«
»
07:45 Will & Grace
Grace heeft twee kaartjes voor een musicalvoorstelling op kerstavond, maar ze kan niet kiezen wie haar mag vergezellen: Will of Leo. Wanneer ze haar beslissing neemt, moet ze die al snel weer herzien.
«
»
08:15 Will & Grace
Elliott heeft maar weinig plezier in voetbal, zijn nieuwe hobby. Will en Jack besluiten hem een hart onder de riem te steken door zelf een elftal te vervoegen.
«
»
08:40 Desperate Housewives
Dramaserie.
«
»
09:35 Desperate Housewives
Dramaserie.
«
»
10:25 Desperate Housewives
Stella wil graag een familiefoto van het hele gezin. Lynette wil niet dat Frank mee op de foto staat. Carlos verplicht Gabrielle om in therapie te gaan.
«
»
11:20 Desperate Housewives
Dramaserie.
«
»
12:15 Desperate Housewives
Dramaserie.
«
»
13:10 Tiny House Nation
Realityreeks.
«
»
14:00 Tiny House Nation
Realityreeks.
«
»
14:55 Tiny House Nation
Realityreeks.
«
»
15:40 Tiny House Nation
Realityreeks.
«
»
16:35 Tiny House Nation
Realityreeks.
«
»
17:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Ondernemer Mike Trent en zijn vrouw Laurel werden in ware executiestijl neergeschoten op hun oprit. Het CSI-team wordt in de vroege ochtend opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
18:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
In de achterbuurten van Vegas wordt het lichaam van Ed Burnell teruggevonden. Hij arriveerde ter plekke in een BMW, meer is er over hem niet geweten.
«
»
19:10 CSI: NY
De zoon van miljardair Mitchell Bentley wordt neergestoken in Madison Square Park. Mac en zijn team ontdekken dat het slachtoffer van de verkrachting van verpleegster Fern Lazlow werd beschuldigd.
«
»
20:05 Hawaii Five-0
De tienerdochter van een Amerikaanse ambassadeur wordt dood aangetroffen voor de kust van Waikiki. De gouverneur schakelt Five-0 in om de zus van het slachtoffer, die werd ontvoerd, terug te vinden.
«
»
21:00 Hawaii Five-0
Wanneer de CEO van een groot en succesvol surfbedrijf wordt vermoord, dompelt het Five-0-team zich onder in de wereld van het North Shore Surfing. Kono wordt herinnerd aan haar verleden.
«
»
21:55 RoboCop 2
De straten van Detroit worden onveilig gemaakt door Nuke, een nieuwe verslavende drug. De politie staat machteloos. RoboCop, half mens en half machine, is de enige die orde op zaken kan stellen.
«
»
00:10 The InBetween
SF-serie.
«
»
00:50 The InBetween
SF-serie.
«
»
01:35 BoJack Horseman
Het is 2007 en prinses Carolyn blijft proberen BoJack aan het werk te krijgen en hem te bevrijden van zijn hang naar vroeger. Diane en Mr Peanutbutter ontmoeten elkaar. Todd kust een vrouw.
«
»
02:00 BoJack Horseman
BoJack krijgt een moord in de schoenen geschoven. Intussen worden Todd en Mr Peanutbutter door een stinkdier besproeid.
«
»
02:25 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
02:45 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
03:05 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
03:25 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»
03:50 Storage Hunters
De kopers bieden erop los om een veelbelovende locker in handen te krijgen die gevuld lijkt met zeldzame kunstobjecten. Gaat de winnaar naar huis met een pak geld of met waardeloze vervalsingen?
«
»
04:10 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
04:30 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
04:55 Storage Hunters
De dag start met een knal wanneer er een hevige biedoorlog losbarst om een opslagruimte vol visgerei.
«
»
05:15 Storage Hunters
De kopers bieden op een opslagruimte met recreatiemateriaal en een verborgen item dat lijkt op een tractor. Wanneer het zeil weggetrokken wordt, wacht hen de verrassing van hun leven.
«
»
05:40 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

De voormalige CIA-agent Frank Moses leidt een eenzaam en saai leven na zijn pensionering. Het enige dat hem plezier oplevert, is het periodieke telefoongesprek met Sarah, die de contactpersoon is voor zijn overheidspensioen. Sarahs leven is ook niet bepaald spannend, totdat op een dag een team huurmoordenaars opduikt dat Frank wil vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer bij elkaar in een ultieme poging te overleven.

'RED', film uit 2010 met oa. Helen Mirren en Bruce Willis, om 22.00 uur op VTM.

Dossiers