TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Spektakel.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
Groot geld zorgt voor stevige concurentie op een RV-veiling. De inhoud van een box valt neer voor de voeten van de bieders.
«
»
06:25 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
06:45 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
07:10 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
07:35 Storage Hunters
Jesse werkt samen met Papa Bear om een zwaar beveiligde safe te kopen. Brandon en Lori bemachtigen een vintage surfplank.
«
»
08:05 Will & Grace
Terwijl Grace zich afvraagt of ze een goede keuze heeft gemaakt, krijgt ze te horen dat haar huwelijk met Leo ongeldig is verklaard. Dit brengt haar nog meer aan het twijfelen.
«
»
08:30 Will & Grace
Wanneer Karen uit haar hotel wordt gezet door haar wilde levensstijl mag ze een tijdje bij Will intrekken. De twee kunnen het echter niet met elkaar vinden.
«
»
09:00 Below Deck Mediterranean
Realityreeks.
«
»
09:55 Tiny House Nation
Het huis van een stel uit Colorado is afgebrand, en nu willen de twee een tiny house bouwen van 46 m2. Ze blijven vanuit huis werken, en dus moeten John en Zack twee kantoortjes zien in te plannen.
«
»
10:45 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
11:15 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
11:35 Below Deck Mediterranean
Door slecht weer kan de Sirocco niet uitvaren. Het team haast zich om een vip-reder en haar vrienden tevreden te stemmen. Hannah en Bugsy doen hun best om in alle harmonie samen te werken.
«
»
12:30 The Real Housewives of NYC
Dramaserie.
«
»
13:30 Grown-ish
Aaron moet nu echt iets gaan doen aan zijn studieschuld.
«
»
13:55 Grown-ish
Zoey worstelt met haar studie en haar nieuwe baan.
«
»
14:20 Superstore
Jonah kan zijn draai moeilijk vinden bij de 15e verjaardag van Amy's dochter Emma, terwijl Dina erg populair is bij sommige tienerjongens. Cheyenne en Mateo raken geobsedeerd als ze Amy zien huilen.
«
»
14:50 Superstore
Amy laat Glenns pastoor een Dag van de Aarde-kraam in de winkel beheren, maar het loopt algauw mis als Glenn haar autoriteit niet erkent. Jonah is verantwoordelijk voor duurzaamheid bij Cloud 9.
«
»
15:15 Tiny House Nation
Een gezin uit Vermont bouwt op zijn oprit een huisje van 46 m2 dat plaats moet bieden aan drie volwassenen: pa, ma en een jongvolwassen dochter. John en Zack moeten de slaapkamerruimte verdelen.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
In de week voor Valentijnsdag plant Patti een groot bal voor haar twee nieuwe klanten: Matt Brooks, een lookalike van de Amerikaanse president Obama, en Adam Winters uit Tennessee.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Adams poets loopt verkeerd af, en Wes doet zijn uiterste best om Adam te vermijden. Een charter van één dag lijkt een eeuwigheid te duren. Bugsy en Lauren vinden dat Hannah te weinig doet.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Het gevecht tussen Bethenny en Ramona wordt ronduit explosief.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Bree ontdekt een geheim over een vrouw die op zoek is naar Keith. Bob en Lee willen een achtjarig meisje adopteren. Gabrielle en Carlos raken betrokken bij een overval. Paul is iets van plan met Beth.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Stella wil graag een familiefoto van het hele gezin. Lynette wil niet dat Frank mee op de foto staat. Carlos verplicht Gabrielle om in therapie te gaan.
«
»
20:35 The X-Files
In een klein dorpje is een vrouw vermist. Mulder neemt de zaak aan en komt tot de conclusie dat de moord werd gepleegd door een geest die men vanuit de onderwereld heeft opgeroepen.
«
»
21:30 Law and Order
Een bekende voetbalspeler wordt de belangrijkste verdachte in de moord van een jonge vrouw van wie het lijk werd opgevist uit de East River.
«
»
22:25 Law and Order
Een zeer uitdagend geklede vrouw is dood aangetroffen in een steegje van Soho. Het gaat om een werkneemster van een designonderneming.
«
»
23:20 Hawaii Five-0
Actieserie.
«
»
00:05 Hawaii Five-0
Actieserie.
«
»
00:50 Family Guy
Animatiereeks.
«
»
01:15 Family Guy
Het vervolg van de vorige aflevering: als Stewie en Brian geschoffeerd worden door de Kerstman gaan ze naar de Noordpool om hem een lesje te leren.
«
»
01:40 Last Man Standing
Nadat Mike heeft gelachen met Vanessa's nominatie als meest geëngageerde schoolvrijwilliger, probeert hij het goed te maken. Maar zijn pogingen lijken meer kwaad dan goed te doen.
«
»
02:00 Last Man Standing
Vanessa's frivole zus April komt op bezoek, tot grote ergernis van Mike. Hij denkt dat April alleen maar langskomt om Vanessa geld te vragen.
«
»
02:25 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
02:45 Storage Hunters
Het nieuwe koppel (aka: 'de jongere en hippere Brandon en Lori') is terug.
«
»
03:05 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
03:25 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
03:45 Storage Hunters
Papa Bear denkt dat er een shotgun in een opslagruimte zit. Lori werkt achter Brandon's rug samen met Jesse.
«
»
04:05 Storage Hunters
Lori weet uit haar research dat twee van de opslagruimtes aan dezelfde eigenaar hebben toebehoord. Brandon en zij hebben er al een gewonnen; nu moeten ze de andere nog vinden.
«
»
04:25 Storage Hunters
Op een veiling in het land van wijn en paarden, vechten Jesse en David over opslagruimtes waarvan ze denken dat er wijn in zit.
«
»
04:50 Storage Hunters
Jesse wint een opslagruimte waarin een reusachtig stootkussen zit, dat gebruikt werd door stuntmannen wanneer die van hoge gebouwen moeten springen.
«
»
05:10 Storage Hunters
De grote finale is een veiling op een luchthaven waar gigantische hangars gevuld zijn met onder meer arcadespelen, verlichtingsapparatuur en een vintage El Camino.
«
»
05:30 Storage Hunters
Een groep bieders, waaronder ex-bokser Bernier en zijn vrouw Lori, jagen op de beste opslagruimtes in de VS. Winst maken is het enige wat telt!
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Spektakel.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Spektakel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', film uit 2021 met oa. Frank Lammers, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers