TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
06:25 Storage Hunters
Scott en Chrissy juichen nog een laatste keer. Brandon en Lori winnen de grote pot.
«
»
06:45 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
07:05 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
07:35 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»
08:05 Will & Grace
Grace wordt gered door een knappe joodse dokter die haar net op tijd naar de kliniek kan brengen, waar ze met de zaadcellen van Will wordt bevrucht.
«
»
08:30 Will & Grace
Terwijl Grace en Will vol spanning op het resultaat van de zwangerschapstest wachten, krijgt Grace bezoek van haar nieuwe dokter die haar een aantrekkelijk voorstel doet.
«
»
09:00 Below Deck Mediterranean
Malia en Adam hebben een romantisch moment, maar het wordt ingewikkeld als ze met Wes blijft flirten. Bugsy voelt zich niet door haar collega's gewaardeerd, als Hannah en Lauren haar negeren.
«
»
09:55 Tiny House Nation
Een stel uit Tennessee met een peuter wil naar een tiny house verhuizen. John en Zack ontwerpen een huisje van 16 m2 met een roze kasteel, een complete keuken en een slaapkamer met privacy.
«
»
10:45 Storage Wars
De kopers gaan naar veilingen in Rancho Cucamonga. Brandi en Jarrod vinden een vintage masker en Barry ontdekt een item dat verband houdt met een rock-'n-roll-legende.
«
»
11:15 Storage Wars
De kopers maken een trip naar de woestijn van Lancaster. Met hooggespannen verwachtingen neemt Dave Hester z'n aanhanger mee. Zal hij rijkelijk beloond worden?
«
»
11:35 Below Deck Mediterranean
Malia en Adam hebben een romantisch moment, maar het wordt ingewikkeld als ze met Wes blijft flirten. Bugsy voelt zich niet door haar collega's gewaardeerd, als Hannah en Lauren haar negeren.
«
»
12:30 The Real Housewives of NYC
Carole en haar moeder werven stemmen in Pennsylvania. Carole en haar vrienden volgen de uitslagen tijdens de verkeizingsavond. Sonja weet niet goed waar ze staat ten opzichte van 'Frenchie' en Rocco.
«
»
13:25 Grown-ish
Aaron komt erachter dat een van zijn huisgenoten zelfmoord wilde plegen en besluit dit onderwerp bespreekbaar te maken op de campus. Ondertussen gaan Jazz en Sky de strijd met elkaar aan.
«
»
13:55 Grown-ish
Aaron organiseert een chic benefiet voor 'Black Minds Matter' en Zoey doet alles om te zorgen dat Luca de eregast te spreken krijgt. Sky is overweldigd door de aandacht van Jazz en Doug.
«
»
14:20 Superstore
Glenn drijft Amy tot waanzin met zijn trainingssysteem. Cheyenne en Mateo praten over een nieuw bedrijf, terwijl Dina de hulp van Jonah inroept als ze twijfelt over haar toekomst.
«
»
14:50 Superstore
Amy en Cheyenne doen een cursus bij de Cloud 9 Academy om carrière te maken. Dina en Garrett laten zich strikken om op te passen op de dochter van Glenn, terwijl hij zijn kamer kindbestendig maakt.
«
»
15:15 Tiny House Nation
Een gezin van vier bouwt een tiny house op het eigen raftingresort in East Tennessee. John en Zack moeten op in totaal 31 m2 ruimte vinden voor een grote slaapkamer en twee tienerkamers.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Robbie Mione is 47 en kwam als opticien vaak in contact met rijke klanten. Nu is hij op zoek naar een stabiele relatie. Patti's tweede klant is de 37-jarige Dane Dunn, een succesvolle ondernemer.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Als een knappe vrijgezel de Sirocco chartert, moet een dolverliefde Hannah haar professionaliteit zien te bewaren. Wes worstelt met zijn gevoelens voor Malia. Bobby krijgt aandacht van een gast.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Ramona vraagt Luann waarom ze niet op haar bruiloft is uitgenodigd en besluit om nogmaals de strijd met Bethenny aan te binden.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Susan beledigt een belangrijke klant waardoor ze haar baan dreigt te verliezen. De spanningen tussen Renée en Gabrielle lopen hoog op wanneer ze allebei een geheim van de andere verklappen.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Wanneer Paul haar geheim ontdekt en haar begint te chanteren, ziet Susan zich verplicht Mike de waarheid te vertellen. Bree verneemt een geheim over Keith, en Paul gaat uit met Beth.
«
»
20:35 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een jurylid overlijdt tijdens een proces in een zwaarbeveiligd safehouse. Een vier jaar oude vermissingszaak wordt heropend als de zus van de vermiste met bewijs komt dat ze eerder had achtergehouden.
«
»
21:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een verpleegster wordt door een collega thuis dood aangetroffen. De vrouw zou uit eten gaan met dr. Michael Clark, maar later wordt diezelfde Clark achter het huis in mootjes teruggevonden.
«
»
22:25 CSI: NY
Een bloedende man rent naakt een politiebureau binnen met de mededeling dat hij uit de toekomst komt en dat hij de volgende dag iemand zal vermoorden.
«
»
23:20 CSI: NY
Het lijk van een onbekende jonge vrouw in een lederen outfit en met een felgroene pruik wordt in een pakhuis gevonden.
«
»
00:05 The InBetween
Tom en Damien onderzoeken de mysterieuze dood van een jonge vrouw. Cassie krijgt visioenen en onthult zo een ingewikkelde familiegeschiedenis.
«
»
00:50 The Murders
In de slotaflevering van het seizoen maken Kate en Nolan jacht op een seriemoordenaar. Het is een spel van kat en muis, waarbij de dader Kate in het vizier krijgt...
«
»
01:40 Paranormal Caught on Camera
Een stel ziet een zeemonster als ze voor de kust van Florida varen. Als een man een vervloekte doos opent, begint het in zijn huis te spoken. Een godachtige figuur wandelt op de wolken boven Alabama.
«
»
02:25 BoJack Horseman
BoJack, Kelsey, Todd, prinses Carolyn en Mr Peanutbutter proberen een cruciale scène van 'Secretariat' te draaien die niet in het script staat. Prinses Carolyn en Diane mijmeren over hun carrière.
«
»
02:50 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
03:10 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet één kandidaat iets waardevols.
«
»
03:30 Storage Hunters
De kopers komen oog in oog te staan met de meeste vreemde box die ze ooit zagen.
«
»
03:55 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
04:15 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieën.
«
»
04:35 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
04:55 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
05:15 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
05:40 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers