TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet één kandidaat iets waardevols.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet één kandidaat iets waardevols.
«
»
06:25 Storage Hunters
De kopers komen oog in oog te staan met de meeste vreemde box die ze ooit zagen.
«
»
06:50 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
07:10 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieën.
«
»
07:35 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
08:05 Will & Grace
Als aandenken aan het huwelijk van zijn ouders, brengt Will hun oude tuinkabouter mee naar huis. Ondertussen zorgt Karen ervoor dat Jack een rol als hetero in een tv-spot krijgt.
«
»
08:30 Will & Grace
Wanneer Jack zijn zoon niet kan vergezellen naar een basketbalkamp, vraagt hij Will om zijn plaats in te nemen. Will zegt toe en hij is er getuige van Elliots eerste kus.
«
»
09:00 Below Deck Mediterranean
De ruzie tussen Bobby en Hannah wordt door Lauren alleen nog maar groter. Bugsy krijgt vreselijk nieuws van het thuisfront en moet kiezen tussen naar huis gaan of ondanks haar verdriet doorwerken.
«
»
09:55 Tiny House Hunting
Jeff en Melany hebben drie jonge dochters. Ze willen tiny en duurzaam gaan wonen in Omaha in Nebraska, maar hoe combineer je je verantwoordelijkheid voor de aarde met die voor je kind?
«
»
10:15 Tiny House Hunting
Jaimie en Mike wonen in een groot appartement in Austin. Om een eigen zaak te beginnen willen ze hun huis verkopen en goedkoop gaan wonen.
«
»
10:45 Storage Wars
Dave heeft de laatste veilingen gemist, waardoor z'n voorraad op is en hij weer graag in wil slaan. Barry verandert ondertussen van tactiek en een verwarde Dave raakt verdwaald op weg naar de verkoop.
«
»
11:10 Storage Wars
Dave zet in op een kluis die al in geen 20 jaar is geopend. Zal het een grote vergissing zijn? Barry sleept een unieke racewagen in de wacht.
«
»
11:35 Below Deck Mediterranean
De ruzie tussen Bobby en Hannah wordt door Lauren alleen nog maar groter. Bugsy krijgt vreselijk nieuws van het thuisfront en moet kiezen tussen naar huis gaan of ondanks haar verdriet doorwerken.
«
»
12:30 The Real Housewives of NYC
Luann praat Dorinda bij over haar huwelijksplannen. Dorinda baalt ervan dat Sonja haar zwart maakt. Bethenny en haar bevriende makelaar Fredrik zetten haar appartement in de verkoop.
«
»
13:25 Grown-ish
Zoey moet de gevolgen van haar gedrag op de universiteit onder ogen zien en probeert te voorkomen dat Dre en haar opa naar het ouderweekend komen.
«
»
13:50 Grown-ish
Zoey is betrapt op het frauderen met haar examen en moet nu leren omgaan met de gevolgen, zo krijgt ze geen geld meer van haar ouders. Ondertussen verklapt Aaron dat er iets speelt tussen hem en Ana.
«
»
14:20 Superstore
Op de eerste dag na hun schorsing harden Amy en Jonah zich tegen een spervuur van grappen en hatelijke opmerkingen over hun sekstape, terwijl Jeff er alles aan doet om Mateo terug te krijgen.
«
»
14:45 Superstore
Jonah helpt Amy bij het vergaren van een creatieve babyuitzet, terwijl Glen en Jerusha zwangerschapsfoto's maken, foto's die Dina inspireren tot een eigen reportage van Mateo's hand.
«
»
15:15 Tiny House Hunting
Charles en Myra wonen samen met haar kinderen op een uur rijden van Louisville. Ze zoeken een pied-à-terre in de stad om daar de weekenden door te brengen als de kinderen er niet zijn.
«
»
15:40 Tiny House Hunting
De van oorsprong Mexicaanse Hayde en haar vriend Don wonen in Colorado. Ze hebben samen menige rotswand beklommen, maar nog nooit samengewoond. Het is tijd om samen de grote sprong naar tiny te wagen.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
BFF van Kim Kardashian Jonathan Cheban is een ondernemer die op zoek is naar een relatie. Patti's tweede miljonair is Eric Berman, een ondernemer van 41 die altijd op zoek is naar een betere deal.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Naakte gasten leiden de bemanning af. Hannah en Bobby praten over hun meningsverschillen. De spanning tussen Lauren en Bobby loopt op. Bugsy verwerkt het verdriet over haar onlangs overleden oma.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Tinsley Mortimer woont weer in de stad en meldt zich als laatste gast bij Sonja thuis. Bethenny nodigt Carole en Ramona uit om over het leven, de politiek en Sonja's nieuwe kamergenoot te praten.
«
»
18:50 Desperate Housewives
De wurger van Fairview heeft blijkbaar al die tijd tussen de huisvrouwen van Wisteria Lane gewoond en geleefd. Bree bood hem een job aan en gaf hem relatie-advies.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Susan erft een dure piano van haar tante. Lynette leert ondertussen een andere kant van Eddie kennen wanneer Porter zijn moeder niet wil helpen in het huishouden.
«
»
20:35 The Murders
In de slotaflevering van het seizoen maken Kate en Nolan jacht op een seriemoordenaar. Het is een spel van kat en muis, waarbij de dader Kate in het vizier krijgt...
«
»
21:30 The InBetween
Tom en Damien onderzoeken de mysterieuze dood van een jonge vrouw. Cassie krijgt visioenen en onthult zo een ingewikkelde familiegeschiedenis.
«
»
22:25 The X-Files
Een prominente dokter vindt het lichaam van zijn schoonvader. Op de muur staat in bloed het woord "Theef". Mulder vermoedt dat de familie geteisterd wordt door hekserij.
«
»
23:20 Code Black
Mario krijgt ruzie met een patiënt omdat hij een diagnose stelde die de hockeycarrière van de man in gevaar brengt.
«
»
00:05 Code Black
De dokters krijgen te maken met Margaret O'Brien, een radeloze moeder van twee zonen die betrokken waren in een ernstig auto-ongeval. Mario overtuigt Angus om een onnodige operatie uit te voeren.
«
»
00:50 Transplant
Bash verleent zorg aan een vriend die liever geen behandeling wil. Mags heeft haar handen vol aan een jonge vrouw die informatie achterhoudt. Dr. Bishop biedt Mags een geweldige kans.
«
»
01:35 Transplant
Na een explosie in de buurt van het ziekenhuis, rent Bash op het gevaar af. Een schoolmeisje komt binnen met een hartstilstand, Theo doet alles om haar te redden.
«
»
02:20 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
02:40 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieën.
«
»
03:00 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
03:20 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
03:40 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
04:05 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
04:25 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
04:45 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
05:05 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
05:25 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers