TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Een groep bieders, waaronder ex-bokser Bernier en zijn vrouw Lori, jagen op de beste opslagruimtes in de VS. Winst maken is het enige wat telt!
«
»
06:00 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
06:20 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
06:40 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
07:05 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
07:35 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
08:00 Will & Grace
Will en Jack zijn dolenthousiast omdat ze gaan feesten met twee oude vrienden, maar die hebben hun wilde leven sinds de geboorte van hun kind ingeruild voor een rustig bestaan.
«
»
08:30 Will & Grace
Grace is in de wolken met haar pientere stagiaire. Haar vreugde is echter maar van korte duur: het meisje lijkt het evenbeeld van Karen te worden en dat is het laatste waar Grace op zit te wachten.
«
»
09:00 Below Deck Sailing Yacht
De gasten bestoken elkaar tijdens de lunch. Daisy organiseert een diner met zeemeermin-thema. Alli neemt een moeilijke beslissing. Sydney krijgt opdracht een lied over vrouwenemancipatie te schrijven.
«
»
09:55 Tiny House Hunting
Jenna en Scott zijn starters. Ze zijn het erover eens dat een tiny huis ideaal is voor wat zij willen, maar dat is dan ook het enige waarover ze het eens zijn.
«
»
10:20 Tiny House Hunting
Een risico minnend pasgetrouwd stel gaat aan een van zijn grootste avonturen tot nu toe beginnen: het kopen van een tiny huis.
«
»
10:50 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
11:15 Storage Wars
In Adelanto doet Ivy een forse vondst. Brandi en Jarrod schatten de situatie in en worden vorstelijk beloond. Mary schroeft haar winst op als ze de zoete smaak van succes proeft.
«
»
11:35 Below Deck Sailing Yacht
De gasten bestoken elkaar tijdens de lunch. Daisy organiseert een diner met zeemeermin-thema. Alli neemt een moeilijke beslissing. Sydney krijgt opdracht een lied over vrouwenemancipatie te schrijven.
«
»
12:30 The Real Housewives of NYC
Het is de modeweek van New York. Sonja bereidt zich voor op haar modeshow 'Sonja, door Sonja Morgan' en de dames zitten vooraan voor Tinsleys grote terugkeer op de catwalk.
«
»
13:25 Grown-ish
Aaron komt erachter dat een van zijn huisgenoten zelfmoord wilde plegen en besluit dit onderwerp bespreekbaar te maken op de campus. Ondertussen gaan Jazz en Sky de strijd met elkaar aan.
«
»
13:55 Grown-ish
Aaron organiseert een chic benefiet voor 'Black Minds Matter' en Zoey doet alles om te zorgen dat Luca de eregast te spreken krijgt. Sky is overweldigd door de aandacht van Jazz en Doug.
«
»
14:20 Will & Grace
Will en Jack zijn dolenthousiast omdat ze gaan feesten met twee oude vrienden, maar die hebben hun wilde leven sinds de geboorte van hun kind ingeruild voor een rustig bestaan.
«
»
14:50 Will & Grace
Grace is in de wolken met haar pientere stagiaire. Haar vreugde is echter maar van korte duur: het meisje lijkt het evenbeeld van Karen te worden en dat is het laatste waar Grace op zit te wachten.
«
»
15:20 Tiny House Hunting
Maura en Scott en zijn de trotse ouders van hun dochtertje Beatrice. Ze hebben met volle teugen genoten van het bruisende, culturele leven in New York, maar nu wil Maura terug naar Charleston.
«
»
15:45 Tiny House Hunting
Elisabeth McKetta en haar man James Stead willen allebei een tiny huis, maar dat willen ze allebei om totaal verschillende redenen.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Patti helpt twee broers met elk hun eigen problemen. Abe en David zijn bodybuilders met een eigen kledinglijn en gaan samen op zoek naar de perfecte vrouw.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn is de fouten van zijn bemanning beu. Tijdens het diner voor vrouwenemancipatie kraken de vrouwen elkaar steeds af. Sydney en Colin brengen de stemming er weer in met een origineel lied.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Leah blijft gedoe houden met haar moeder en Tinsley geeft updates over de afspraakjes in haar leven. Ondertussen realiseert Sonja zich dat haar modelijn het niet zo goed doet als ze had gehoopt.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Bree merkt dat haar drukke werkschema invloed heeft op haar relatie met Orson. Susan ontdekt dat het niet vervelend is dat Mike en haar nieuwe vriend bevriend raken. Parker geeft advies aan Lynette.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Brees dochter Danielle komt voor het eerst sinds jaren terug naar Wisteria Lane en daar wordt meteen flink over geroddeld.
«
»
20:35 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Wanneer twee koppels onder verdachte omstandigheden om het leven worden gebracht, vermoedt het CSI-team dat er twee seriemoordenaars aan het werk zijn.
«
»
21:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Wanneer de hoofdverdachten in het moordonderzoek van Grissom zelf worden vermoord, vermoedt deze dat de dader intern gezocht moet worden.
«
»
22:25 CSI: NY
In een van de populairste magieshows van New York wordt een vrouw doormidden gezaagd aangetroffen in een houten doos.
«
»
23:15 CSI: NY
Tijdens een liefdadigheidsbal wordt een jonge schoonheid, verkleed als Marie Antoinette, dood aangetroffen nadat ze haar hoofd in een guillotine had gestoken.
«
»
00:05 The InBetween
Tom en Damien maken jacht op een mysterieuze moordenaar wiens slachtoffers allemaal op dezelfde school zaten. Cassie helpt een vrouw haar dood te onderzoeken, terwijl ze nog als vermist te boek staat.
«
»
01:00 The Murders
Kate en Nolan zijn op zoek naar de oorzaken achter een nachtelijk ongeluk ten gevolge van verkeersagressie. Intussen wil de moeder van Kate haar excuses aanbieden.
«
»
01:55 Paranormal Caught on Camera
In Oregon maakt een man unieke beelden van een bigfoot. Rare ufo's drommen samen boven een stad in Texas, en een inwoner van Wales krijgt met een wel heel actieve klopgeest te maken.
«
»
02:40 Storage Hunters
Brandon zit in de problemen, zal Desert Dan hem helpen?
«
»
03:00 Storage Hunters
De Alvarado broers bieden hoge bedragen op verzamelobjecten. T-Money rijdt weg met grote winst.
«
»
03:25 Storage Hunters
Scott en Chrissy juichen nog een laatste keer. Brandon en Lori winnen de grote pot.
«
»
03:40 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
04:05 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
04:25 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»
04:45 Storage Hunters
Groot geld zorgt voor stevige concurentie op een RV-veiling. De inhoud van een box valt neer voor de voeten van de bieders.
«
»
05:05 Storage Hunters
Er hangt een donkere schaduw over deze dag. Brandon en Lori nemen het op in een zware bieding tegen Scott en Chrissy.
«
»
05:30 Storage Hunters
Iedereen doet er alles aan om een bankautomaat winnen, maar zit er geld in?
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers