TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Lori weet uit haar research dat twee van de opslagruimtes aan dezelfde eigenaar hebben toebehoord. Brandon en zij hebben er al een gewonnen; nu moeten ze de andere nog vinden.
«
»
06:00 Storage Hunters
Mysterie alom wanneer Brandon en Lori een vintage machine vol foto's vinden. Daarna is het oorlog om een mogelijk kostbaar kunstwerk.
«
»
06:20 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
06:40 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet één kandidaat iets waardevols.
«
»
07:05 Storage Hunters
De kopers komen oog in oog te staan met de meeste vreemde box die ze ooit zagen.
«
»
07:35 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
08:05 Rules of Engagement 4
Jeff probeert Brenda in haar broek te laten plassen van het lachen, Audrey helpt Adam om de trouwdagstress het hoofd te bieden, en Russell vindt een vervanger voor Timmy.
«
»
08:30 Rules of Engagement 4
Brenda krijgt weeën waardoor Adam en Jennifer hun trouwplannen moeten wijzigen. Intussen is Timmy's werkvisum verlopen doordat Russell zijn papieren niet heeft getekend.
«
»
09:00 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn Shephard en z'n bemanning varen door de Ionische Zee. De fysieke arbeid op een jacht stelt de jonge rekruten voor nieuwe uitdagingen. Ze willen graag hard werken en nog harder feesten.
«
»
09:55 Tiny House Hunting
Met hulp van zijn vriendin Audrey, die in een rijtjeshuis woont, gaat Eric Meyer op zoek naar een niet al te dure vrijgezellenwoning in Baltimore.
«
»
10:20 Tiny House Hunting
Alan en Ann bouwen een tiny house in een cargo container op een eiland ten noorden van Seattle.
«
»
10:45 Storage Wars
Het is de warmste dag ooit in Riverside, en Kenny begint dingen te zien. Ivy pept Mary op, en Shana en Edwina vinden hun eigen paradijsje.
«
»
11:15 Storage Wars
De dames uit Vegas ontmoeten Dave, die prompt hun opslagbox voor hun neus wegkaapt en hun alleen de restjes gunt.
«
»
11:35 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn Shephard en z'n bemanning varen door de Ionische Zee. De fysieke arbeid op een jacht stelt de jonge rekruten voor nieuwe uitdagingen. Ze willen graag hard werken en nog harder feesten.
«
»
12:30 The Real Housewives of NYC
Het meidenweekend in de Hamptons gaat verder. Ramona neemt de dames mee naar een lokale wijnmakerij waar ze zaken te weten komen over Leahs verleden en Dorinda's heden.
«
»
13:25 Grown-ish
Ana en Aaron bespreken wat ze zoeken in hun relatie, Doug en Vivek zijn ervan overtuigd dat Aaron verkering heeft en Zoey gaat veel te ver als ze besluit wiet te roken.
«
»
13:55 Grown-ish
Zoey gaat een weekendje naar haar ouderlijk huis met haar vriendinnen om tot rust te komen, maar niet iedereen heeft hetzelfde in gedachten. Aaron zet een benefiet voor zijn gemeenschap op poten.
«
»
14:20 Rules of Engagement 4
Jeff probeert Brenda in haar broek te laten plassen van het lachen, Audrey helpt Adam om de trouwdagstress het hoofd te bieden, en Russell vindt een vervanger voor Timmy.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Brenda krijgt weeën waardoor Adam en Jennifer hun trouwplannen moeten wijzigen. Intussen is Timmy's werkvisum verlopen doordat Russell zijn papieren niet heeft getekend.
«
»
15:15 Tiny House Hunting
De echtelieden Jasen en Eric wonen net als hun familie in het rustige Long Island, maar ze hebben ook een passie voor het grootsteedse Manhattan, waar ze op zoek gaan naar een pied-à-terre.
«
»
15:45 Tiny House Hunting
Michael en Beth uit Austin willen hun financiële verplichtingen zo laag mogelijk houden, zodat ze naar hartenlust op reis kunnen.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Patti begeleidt twee zelfhulpgoeroes die zelf een helpende hand nodig hebben in hun zoektocht naar liefde. Steve G. Jones en Gary Coxe willen de liefde van hun leven leren kennen.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Na het opnemen van de schade probeert de crew de boot weer gereed te krijgen, maar een groep veeleisende vrouwelijke gasten gooit roet in het eten. En onweer bedreigt het eerste diner van de gasten.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Het weekend in de Hamptons eindigt met een verbeten tenniswedstrijd tussen Luann en Ramona. Ondertussen komen Sonja's hondentrimmers bij haar langs en haakt Luann gezellig in.
«
»
18:50 Desperate Housewives
De moeder van Susan, de dominante, vrolijke en al te bezorgde Adele, komt op bezoek. Carlos en Gaby ontdekken een minder aangename kant van hun huurder Ellie.
«
»
19:45 Desperate Housewives
De dames van Wisteria Lane brengen een bezoekje aan Susan, Mike en de baby. Susan probeert de naam van het kind nog te veranderen van Maynard in Conner.
«
»
20:35 Code Black
Leanne en Jesse proberen een meisje vanop afstand te helpen door haar uit te leggen hoe ze een defibrillator in elkaar kan knutselen om haar moeder te redden.
«
»
21:30 Code Black
Willis en Rox moeten naar een bosbrand in de bergen van Los Angeles om de brandweer bij te staan.
«
»
22:25 Transplant
Wanneer Bashir 'Bash' Hamed zich op de plaats van een tragisch ongeval bevindt, gebruikt hij zijn medische opleiding om de gewonden te redden.
«
»
23:20 Transplant
De ervaring van Bash als arts in Syrië vormt de basis voor zijn onconventionele aanpak wanneer hij zich bij het personeel van York Memorial voegt.
«
»
00:10 Law and Order
Aannemer Tony Rosatti wordt vermoord. Briscoe en Green vermoeden in eerste instantie dat er een beroepsmoordenaar aan het werk is geweest.
«
»
01:05 Law and Order
Een advocaat die pas vrijspraak heeft verkregen voor een politiemoordenaar, wordt neergeschoten. De detectives starten hun onderzoek onder de collega's van de politieagent.
«
»
01:55 BoJack Horseman
Een kindsterretje uit de sitcom waarin BoJack 20 jaar geleden schitterde, komt BoJack thuis opzoeken en zet daarmee een reeks chaotische gebeurtenissen in gang.
«
»
02:20 BoJack Horseman
BoJack begeleidt Todd bij zijn carrière. Intussen schrijft de ex van Diane een online artikel over Mr Peanutbutter.
«
»
02:45 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
03:10 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieën.
«
»
03:30 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
03:55 Storage Hunters
Scott haalt alles uit de kast om een box te winnen, terwijl Lori en Chrissy de degens kruisen.
«
»
04:15 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
04:35 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
04:55 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
05:20 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
05:40 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers