TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
06:20 Storage Hunters
De bieders onderhandelen over een box die tot de nok gevuld is met vintage surfspullen.
«
»
06:40 Storage Hunters
De kopers beproeven hun geluk bij enkele opslagruimtes in San Diego. Brandon en Lori proberen de Taylor-broertjes de loef af te steken, maar zouden zich zo wel eens in de voet kunnen schieten.
«
»
07:05 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
07:35 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
08:00 Rules of Engagement 4
Jeff heeft een manier bedacht om via Audreys voicemail met haar te praten. Adam sluit vriendschap met een klerenverkoper. Liz probeert Timmy te verleiden.
«
»
08:30 Rules of Engagement 4
Volgens de dokter heeft Jeff een te hoge cholesterol. Audrey wil dat hij gezonder gaat eten. Jennifer gaat elke morgen vroeg sporten en wil dat Adam met haar meegaat.
«
»
09:00 Below Deck Sailing Yacht
Georgia, Paget en Ciara klaren de lucht. Ciara praat over het verraad van Georgia. Parker evalueert z'n onervarenheid. Jenna en Adam bespreken hun relatie, Madison en Jenna gaan de confrontatie aan.
«
»
09:55 Tiny House Nation
Het is kerst in Tiny House Nation. Gezelligheid kent geen tijd als je met goede vrienden voor het haardvuur zit en elkaar cadeautjes geeft, en het is helemaal bijzonder als je tiny woont.
«
»
10:45 Storage Wars
Ivy waagt een kansje met z'n eigen feestbox. Brandi en Jarrod gaan terug naar de basis en Rene krijgt advies over z'n presentatie.
«
»
11:15 Storage Wars
Amerikaans realityprogramma waarin professionele kopers worden gevolgd, die gespecialiseerd zijn in het opkopen van de inhoud van opslagboxen. Voorafgaand aan de veiling krijgen de kopers vijf minuten de tijd om vanuit de deuropening de inhoud van de box te bekijken.
«
»
11:35 Below Deck Sailing Yacht
Georgia, Paget en Ciara klaren de lucht. Ciara praat over het verraad van Georgia. Parker evalueert z'n onervarenheid. Jenna en Adam bespreken hun relatie, Madison en Jenna gaan de confrontatie aan.
«
»
12:30 The Real Housewives of NYC
Bethenny blijft Luann inpeperen hoe egoïstisch ze was. Na haar verjaardagsfestiviteiten is Ramona terug en gaan de dames uit eten op de plek waar Ramona rouwde om het overlijden van haar moeder.
«
»
13:25 Grown-ish
Zoey moet een moeilijke beslissing nemen die haar toekomst kan veranderen nadat ze op nationale televisie voor het blok wordt gezet.
«
»
13:55 Grown-ish
Zoey probeert haar traumatiserende relatiebreuk achter zich te laten door te feesten. Als de elektriciteit op de campus uitvalt, moet ze thuisblijven en haar gevoelens onder ogen zien.
«
»
14:20 Rules of Engagement 4
Audrey heeft een stoel gekocht op het internet. Ze blijkt het ding echter afschuwelijk te vinden. Jeff wil haar plagen en doet alsof hij de stoel prachtig vindt.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Jeff heeft iets goed te maken bij Audrey en hij organiseert voor haar een romantische schattenjacht. Adam onthult per ongeluk Jennifers grootste geheim.
«
»
15:15 Tiny House Nation
In deze speciale 'kerstaflevering' blikken John en Zack terug op twaalf van hun favoriete Zack Hacks en vertellen ze iets over een paar leuke en feestelijke doe-het-zelfprojecten.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Romeo Miller (ook bekend als Lil Romeo) werd beroemd als kinderhiphop-ster en zoon van de legendarische Master P.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Er ontstaan problemen als een aantal dronken gasten ruzie krijgt. Door het zeilenthousiasme van de gasten zijn Daisy en Natasha het de volgende ochtend niet eens over het serveren van het ontbijt.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Nadat Sonja de repetitie van Lu verstoort, vraagt Luann aan de dames of het misschien mogelijk is dat mevrouw Morgan iets gebruikt wat haar gedrag kan verklaren.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Edie krijgt onverwacht bezoek van haar zoon. Een al even onverwachte zwangerschap zorgt voor complicaties in Wisteria Lane. Gabrielle ontmoet Victor Lang, een veertigjarige politicus.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Susan ontdekt enkele onthullende geheimen over haar toekomstige schoonfamilie. Gaby heeft problemen thuis en er ontwikkelt zich een onverwachte liefde in Westeria Lane.
«
»
20:35 Family Guy
Als Peter Richard Dreyfuss filmt bij Stewies kleuterschoolmusical, ziet hij Richard aan voor een beroemde paparazzo. Een nieuwe look trekt de aandacht van Angela, die hem seksueel lastigvalt.
«
»
21:00 Family Guy
De zenderbazen zijn dolenthousiast over Brians script, maar ze staan wel op een paar 'kleine' wijzigingen. Chris en Meg verwonden Stewie maar ze proberen het letsel met hulp van Peter te verdoezelen.
«
»
21:30 Last Man Standing
Wanneer er wordt ingebroken bij een van hun buren, is Mike ervan overtuigd dat zijn vuisten en enkele wapens volstaan om dieven buiten te houden. Vanessa wil echter een buurtwacht in het leven roepen.
«
»
22:00 Last Man Standing
Na een onschuldige date met Kristin valt Kyle per ongeluk in slaap in haar slaapkamer. Wanneer Mike dit ontdekt, schiet zijn instinct in actie.
«
»
22:25 Grown-ish
Zoey moet een moeilijke beslissing nemen die haar toekomst kan veranderen nadat ze op nationale televisie voor het blok wordt gezet.
«
»
22:55 Grown-ish
Zoey probeert haar traumatiserende relatiebreuk achter zich te laten door te feesten. Als de elektriciteit op de campus uitvalt, moet ze thuisblijven en haar gevoelens onder ogen zien.
«
»
23:15 Fort the People
Rechter Byrne krijgt een moreel conflict voorgeschoteld en probeert de juiste beslissing te nemen. Leonard twijfelt of hij al dan niet een politiek figuur zal aanklagen.
«
»
00:10 Fort the People
Allison verdedigt een man die ervan beschuldigd wordt het voedsel bestemd voor stormslachtoffers gestolen te hebben.
«
»
00:55 Opgeknapt en verkocht?
De eigenaar van een 108 jaar oud huis in New Haven wil er graag vanaf. Than denkt dik winst te maken: schilderen en een nieuw dak erop. Dat valt tegen, maar er staat ook een oldtimer in de garage.
«
»
01:55 Opgeknapt en verkocht?
Peter koopt in Atlanta van vier huizen de woning die veruit het goedkoopst is zonder Brian te raadplegen, maar goedkoop blijkt duurkoop. Peter eist van Brian creatieve oplossingen voor dure problemen.
«
»
02:45 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
03:10 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
03:30 Storage Hunters
De dag start met een knal wanneer er een hevige biedoorlog losbarst om een opslagruimte vol visgerei.
«
»
03:50 Storage Hunters
De kopers bieden op een opslagruimte met recreatiemateriaal en een verborgen item dat lijkt op een tractor. Wanneer het zeil weggetrokken wordt, wacht hen de verrassing van hun leven.
«
»
04:15 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»
04:35 Storage Hunters
Het gehuwde koppel Brandon en Lori Bernier reizen door de Verenigde Staten op zoek naar zeldzame schatten in opslagruimtes.
«
»
04:55 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan de strijd aan voor een opslagruimte van een muziekproducent en stuiten op wat een onbetaalbaar stukje rock-'n-rollgeschiedenis zou kunnen zijn.
«
»
05:15 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
05:35 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers