TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»
06:35 Storage Hunters
Door een fantastische vondst zit de winnende bieder met de handen in het haar.
«
»
07:00 Storage Hunters
Mysterie alom wanneer Brandon en Lori een vintage machine vol foto's vinden. Daarna is het oorlog om een mogelijk kostbaar kunstwerk.
«
»
07:20 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
07:40 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet één kandidaat iets waardevols.
«
»
08:00 Storage Hunters
De kopers komen oog in oog te staan met de meeste vreemde box die ze ooit zagen.
«
»
08:25 Storage Hunters
Onze kopers nemen het tegen elkaar op tijdens de grootste luchthaven veiling ooit.
«
»
08:45 Rules of Engagement 4
Audrey houdt een collecte bij de buren om een operatie voor haar dienstmeisje te betalen. Ze weet echter niet dat die het geld wil gebruiken voor een borstvergroting.
«
»
09:05 Rules of Engagement 4
Jeff ontdekt dat Audrey seks gebruikt als manipulatiemiddel om te krijgen wat ze wil. Hij wil haar een koekje van eigen deeg geven. Ook Jennifer probeert deze techniek uit.
«
»
09:25 Below Deck Sailing Yacht
Natasha is gefrustreerd door Daisy's opbouwende kritiek, dus maakt ze een supertoetje voor de gasten en geeft Daisy het nakijken. Gary en Colin zijn de croupiers van dienst bij een potje blackjack.
«
»
10:15 Tiny House Nation
De Grahams maken zich op voor een verhuizing naar de andere kant van het land en beginnen aan het volgende familieavontuur.
«
»
11:05 Storage Wars
Jarrod begaat een nieuwe financiële blunder door veel te veel te betalen voor een kastje voor speelgoed. Dave schept op over z'n nieuwe bestelwagen en wordt bespottelijk gemaakt door z'n rivalen.
«
»
11:30 Storage Wars
De doortastende kopers Brandi, Jarrod, Barry en Dave sporen hun rivalen in Californië op met hun scherpe ogen. Maar wie koopt rommel en wie vindt de schat?
«
»
11:55 Below Deck Sailing Yacht
Natasha is gefrustreerd door Daisy's opbouwende kritiek, dus maakt ze een supertoetje voor de gasten en geeft Daisy het nakijken. Gary en Colin zijn de croupiers van dienst bij een potje blackjack.
«
»
12:45 The Real Housewives of New York City
Bethenny vertelt Dorinda alles over haar nieuwe woning. Ramona krijgt advies van haar dochter over haar situatie met Bethenny. Tinsley, Ramona en Sonja gaan een avondje uit in de Upper East Side.
«
»
13:35 Black-ish
Het gezin gaat op een all-inclusive vakantie in een resort aan het strand. Dre en Bow ontmoeten een ander stel, Junior probeert de aandacht van een knap meisje te trekken en Jack krijgt griep.
«
»
14:00 Black-ish
Dre is bezorgd dat Diane en Jack niet voor zichzelf kunnen zorgen en stuurt ze erop uit. Junior komt in de problemen als hij vrienden wordt met een collega om daar zelf beter van te worden.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Een bevriend koppel zegt hun afspraak met Jeff en Audrey af en die geven elkaar hiervan de schuld. Timmy gaat op zoek naar het knappe meisje dat hij ontmoette op de metro.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Jeff is verbaasd wanneer Audrey aan hem vraagt om vijf dingen die hij leuk vindt aan haar op te noemen. Verder moedigt Timmy Russel aan om een serenade te zingen voor de vrouw waar hij
«
»
15:15 Tiny House Nation
Met de feestdagen willen we er allemaal op uit. John Weisbarth en Zack Giffin laten zien hoe je dat op zijn tiny's doet en presenteren twaalf huisjes op locaties variërend van Lake Tahoe tot Hawaï.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Patti helpt twee broers met elk hun eigen problemen. Abe en David zijn bodybuilders met een eigen kledinglijn en gaan samen op zoek naar de perfecte vrouw.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning kampt met een kater en met gekwetste gevoelens. De matrozen komen in actie als een windvlaag de Parsifal naar de kade duwt. Dani denkt na over haar toekomst en krijgt een paniekaanval.
«
»
17:55 The Real Housewives of New York City
Samen met Dorinda vertellen de dames Luann wat ze over Tom hebben vernomen. Ramona's bizarre gedrag brengt iedereen in de war. Het conflict tussen Bethenny en Ramona bereikt een hoogtepunt.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Bree ontdekt een geheim over een vrouw die op zoek is naar Keith. Bob en Lee willen een achtjarig meisje adopteren. Gabrielle en Carlos raken betrokken bij een overval. Paul is iets van plan met Beth.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Stella wil graag een familiefoto van het hele gezin. Lynette wil niet dat Frank mee op de foto staat. Carlos verplicht Gabrielle om in therapie te gaan.
«
»
20:35 The War of the Worlds
Sophia bekijkt video's van Dylan. Catherine bekijkt z'n algoritmen, die het gedrag van de aliens verklaren. Samen doen ze een verbluffende ontdekking over hoe die op aarde kwamen.
«
»
21:30 Code Black
Christa probeert haar eigen gevoelens opzij te zetten wanneer ze een patiënt helpt die beweert te zijn misbruikt op een kamp voor probleemjongeren.
«
»
22:25 Code Black
Wanneer tijdens een politiek debat het plafond instort, moet het team zich over de vele gewonden ontfermen.
«
»
23:20 Get Shorty
Miles werkt aan een nieuw project terwijl hij in spanning wacht op de ruwe montage van 'The Admiral's Mistress'. Rick leidt een dubbelleven. Hij troost Amara, die zakelijk in zwaar weer verkeert.
«
»
00:30 Get Shorty
Miles dompelt zich samen met Rick en Louis in de montagekamer onder terwijl Yago een riskante opdracht uitvoert om aan geld te komen voor Amara. Louis doet Gladys een bizar voorstel.
«
»
01:30 Family Guy
Lois krijgt een baan bij Fox News en moet een reportage maken over een linkse cineast, maar ze wordt ontslagen, omdat haar item nadelig uitpakt voor een rechtse radiopresentator.
«
»
01:55 Family Guy
Meg wordt een vrome christen en wil Brian voor het geloof winnen. Na een bezoek aan een Star Trek-bijeenkomst ontvoert Stewie voor de gezelligheid de hele cast van Star Trek: The Next Generation.
«
»
02:20 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
02:40 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
03:05 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
03:25 Storage Hunters
De Alvarado broers worden sluw. Brandon en Lori raken gefrustreerd. Wie gaat er met lege handen naar huis?
«
»
03:45 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
04:05 Storage Hunters
Brandon zit in de problemen, zal Desert Dan hem helpen?
«
»
04:25 Storage Hunters
De Alvarado broers bieden hoge bedragen op verzamelobjecten. T-Money rijdt weg met grote winst.
«
»
04:45 Storage Hunters
Scott en Chrissy juichen nog een laatste keer. Brandon en Lori winnen de grote pot.
«
»
05:05 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
05:30 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De industrie probeert het klimaatbeleid te dwarsbomen door twijfel te zaaien, ondanks toenemende bewijzen voor de klimaatverandering bij het begin van het nieuwe millennium. Denk maar aan de ondersteuning van aardgas als schonere energiebron, waardoor de overgang naar hernieuwbare energie ernstig vertraagd wordt.

'Big Oil v the World', om 21.40 uur op Canvas.

Dossiers