TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
06:35 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
07:00 Storage Hunters
Scott en Jesse bieden tegen elkaar op terwijl Brandon en Lori een risico nemen. Papa Bear zet alles in op een paar leuke vintage spullen.
«
»
07:20 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
07:40 Storage Hunters
De Alvarado broers worden sluw. Brandon en Lori raken gefrustreerd. Wie gaat er met lege handen naar huis?
«
»
08:00 Storage Hunters
Brandon zit in de problemen, zal Desert Dan hem helpen?
«
»
08:20 Storage Hunters
De Alvarado broers bieden hoge bedragen op verzamelobjecten. T-Money rijdt weg met grote winst.
«
»
08:45 Rules of Engagement 4
Jeff heeft een manier bedacht om via Audreys voicemail met haar te praten. Adam sluit vriendschap met een klerenverkoper. Liz probeert Timmy te verleiden.
«
»
09:05 Rules of Engagement 4
Volgens de dokter heeft Jeff een te hoge cholesterol. Audrey wil dat hij gezonder gaat eten. Jennifer gaat elke morgen vroeg sporten en wil dat Adam met haar meegaat.
«
»
09:25 Below Deck Sailing Yacht
Daisy houdt problemen met Gary en Natasha en voelt zich niet gesteund. Als de Parsifal in de pittoreske haven van Hvar aankomt, moet kapitein Glenn snel handelen om het schip soepel binnen te loodsen.
«
»
10:15 Tiny House Nation
Lauren en Liam kregen verkering op hun 17e en zijn sinds 2013 getrouwd. Ze willen een tiny house op nautische grondslag. Na een lange dag lesgeven verlangt het stel naar rust en ruimte.
«
»
11:05 Storage Wars
Na veel verliezen achter elkaar wil Barry graag dat het weer goed gaat. Ondertussen raakt Jarrods winkel leeg. Hij staat onder druk om te kopen, maar neemt hij de juiste beslissingen?
«
»
11:30 Storage Wars
Darrell heeft een tijdloze box in Azusa op de kop getikt.
«
»
11:55 Below Deck Sailing Yacht
Daisy houdt problemen met Gary en Natasha en voelt zich niet gesteund. Als de Parsifal in de pittoreske haven van Hvar aankomt, moet kapitein Glenn snel handelen om het schip soepel binnen te loodsen.
«
»
12:40 The Real Housewives of New York City
Ramona vraagt Luann waarom ze niet op haar bruiloft is uitgenodigd en besluit om nogmaals de strijd met Bethenny aan te binden.
«
»
13:35 Black-ish
Dre en Bow zijn bezorgd over de carrière van Junior. Hij wil nu een komedieshow voor onbekend talent gaan opstarten. Rainbow moedigt Diane aan om een slaapfeestje te organiseren bij hen thuis.
«
»
14:00 Black-ish
Dre raakt eerst van de leg als z'n vader langskomt in opperste kerststemming, maar al snel verheugt het hele gezin zich op de feestdagen. Dit verandert als een oude bekende van Lynette verschijnt.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Audrey heeft een stoel gekocht op het internet. Ze blijkt het ding echter afschuwelijk te vinden. Jeff wil haar plagen en doet alsof hij de stoel prachtig vindt.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Jeff heeft iets goed te maken bij Audrey en hij organiseert voor haar een romantische schattenjacht. Adam onthult per ongeluk Jennifers grootste geheim.
«
»
15:15 Tiny House Nation
De familie Setliff wil in de weekenden het jachtige stadsleven en alle elektronische apparaten achter zich laten. Daarom moet er een tiny house komen waarin de Setliffs zich kunnen terugtrekken.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Patti begeleidt twee zelfhulpgoeroes die zelf een helpende hand nodig hebben in hun zoektocht naar liefde. Steve G. Jones en Gary Coxe willen de liefde van hun leven leren kennen.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Sydney gaat helemaal voor Gary. Een lawaaierige groep gasten zorgt voor problemen voor de bemanning. Dani en Jean-Luc raken steeds intiemer tijdens hun nachtdienst en daar lijdt Jean-Lucs werk onder.
«
»
17:55 The Real Housewives of New York City
Bethenny vertelt Dorinda alles over haar nieuwe woning. Ramona krijgt advies van haar dochter over haar situatie met Bethenny. Tinsley, Ramona en Sonja gaan een avondje uit in de Upper East Side.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Gabrielle doet een wanhopige poging om Grace in haar leven te houden. Keith organiseert een speciaal etentje voor Bree, maar wordt gestoord door zijn vader.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Paul zet zijn plannen door en dat ontaardt in zware rellen in de buurt. Juanita ontdekt het geheim van haar moeder. Bree wil met Keith gaan samenwonen.
«
»
20:35 Ben-Hur
Judah Ben-Hur is een Joodse prins die valselijk beschuldigd wordt door zijn geadopteerde broer Messala. Hij verliest alles en moet jaren verblijven op een Romeins slavenschip.
«
»
23:00 The Magnificent Seven
Goudbaron Bartholomew Bogue houdt de stad Rose Creek in een dodelijke wurggreep. De wanhopige bewoners besluiten een groep huurlingen in te schakelen om hen te beschermen.
«
»
01:30 Family Guy
Lois krijgt een baan bij Fox News en moet een reportage maken over een linkse cineast, maar ze wordt ontslagen, omdat haar item nadelig uitpakt voor een rechtse radiopresentator.
«
»
01:55 Family Guy
Meg wordt een vrome christen en wil Brian voor het geloof winnen. Na een bezoek aan een Star Trek-bijeenkomst ontvoert Stewie voor de gezelligheid de hele cast van Star Trek: The Next Generation.
«
»
02:20 Last Man Standing
Mandy kiest lokale-beroemdheid Mike om te spreken op haar Business School afstudeerceremonie.
«
»
02:40 Last Man Standing
Nu Vanessa haar job als lerares kwijt is, gaat ze om de haverklap op bezoek bij de famile en die worden daar gek van.
«
»
03:10 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
03:30 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
03:50 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»
04:10 Storage Hunters
Groot geld zorgt voor stevige concurentie op een RV-veiling. De inhoud van een box valt neer voor de voeten van de bieders.
«
»
04:35 Storage Hunters
Er hangt een donkere schaduw over deze dag. Brandon en Lori nemen het op in een zware bieding tegen Scott en Chrissy.
«
»
04:55 Storage Hunters
Iedereen doet er alles aan om een bankautomaat winnen, maar zit er geld in?
«
»
05:20 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»
05:40 Storage Hunters
Door een fantastische vondst zit de winnende bieder met de handen in het haar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers