TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Storage Hunters
We maken een reis naar Lake Arrowhead. Daar is er regen, sneeuw en een nieuw koppel dat Brandori gek maakt.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
T-Money wint een mysterieuze bak met een enorme, afgesloten stalen deur.
«
»
06:25 Storage Hunters
Er is spanning tussen T-Money en Brandon. T gaat voor de mysterieuze opslagruimtes: de doos en de vaten.
«
»
06:45 Storage Hunters
We maken een reis naar Lake Arrowhead. Daar is er regen, sneeuw en een nieuw koppel dat Brandori gek maakt.
«
»
07:05 Rules of Engagement 4
Een nieuwe vriend van Jeff bedriegt zijn echtgenote tijdens een avondje stappen. Jeff vertelt Audrey alles over de regel dat mannen hun vrienden niet verklikken bij echtgenotes.
«
»
07:30 Rules of Engagement 4
Russell en Adam scheppen op over hun seksleven. Jeff probeert Audrey te overtuigen om creatiever te zijn in bed, zodat hij straffere verhalen heeft.
«
»
08:00 Below Deck Mediterranean
Kiko staat voor een grote uitdaging als gasten vrienden voor een zesgangendiner uitnodigen. Hannah confronteert Bugsy met hun verleden.
«
»
08:55 Sell This House: Extreme
Karen heeft haar broers en zussen uitgekocht toen ze zes jaar geleden een huis hadden geërfd. De helft had ze onderverhuurd, maar nu moet ze het huis binnen een half jaar zien te verkopen.
«
»
09:50 Grown-ish
Terwijl ze wachten op het nieuwe album van een muzikaal genie, discussieert de groep over wanneer iemand nou een genie is. Nomi noemt Luca een genie en dat vat Zoey persoonlijk op.
«
»
10:20 Grown-ish
Nomi's reeks onenightstands verstoort de dynamiek in het appartement en Zoey en Ana confronteren haar hiermee. Aaron overtuigt Ana om eens gek te doen en iedereen streept iets van z'n bucketlist af.
«
»
10:45 Storage Hunters
T-Money wint een mysterieuze bak met een enorme, afgesloten stalen deur.
«
»
11:10 Storage Hunters
Er is spanning tussen T-Money en Brandon. T gaat voor de mysterieuze opslagruimtes: de doos en de vaten.
«
»
11:35 Below Deck Mediterranean
Kiko staat voor een grote uitdaging als gasten vrienden voor een zesgangendiner uitnodigen. Hannah confronteert Bugsy met hun verleden.
«
»
12:30 According to Jim
Cheryl vergeet de huwelijksverjaardag van haar en Jim. Een cadeau heeft ze niet voorzien, maar met de nodige improvisatie geeft ze hem een fotoalbum met al hun leuke herinneringen.
«
»
12:55 According to Jim
Op Dana's trouwdag slaat Jim de priester per ongeluk bewusteloos wanneer hij het portier van zijn wagen opent. Op het laatste moment moet Jim zich reppen om een vervanger te vinden.
«
»
13:25 Grown-ish
Luca krijgt een uitdagende opdracht voor een vak en Zoey vraagt zich af of ze dat niet had moeten laten vallen. Jazz en Sky discussiëren met Aaron en Vivek of branding belangrijker is dan talent.
«
»
13:50 Grown-ish
Op de campus wordt een nieuw beleid geïntroduceerd: geen seks met alcohol op. Iedereen heeft er een mening over en vraagt zich af of dit in het belang van de studenten of de universiteit is.
«
»
14:20 Rules of Engagement 4
Jeff gaat zwaar op stap met zijn vrienden in plaats van naar een trouwfeest te gaan. Audrey maakt zich zorgen dat Jeff te veel zal drinken en zichzelf belachelijk zal maken.
«
»
14:45 Rules of Engagement 4
Wanneer Audreys zus aankondigt dat ze de echtscheiding heeft aangevraagd, is Russell ervan overtuigd dat hij deze keer succes zal hebben met zijn verleidingstechnieken.
«
»
15:15 Sell This House: Extreme
Karen heeft haar broers en zussen uitgekocht toen ze zes jaar geleden een huis hadden geërfd. De helft had ze onderverhuurd, maar nu moet ze het huis binnen een half jaar zien te verkopen.
«
»
16:05 Sell This House: Extreme
De twee volwassen kinderen van Patricia komen weer thuis wonen, terwijl zij iets zoekt voor haar moeder. Patricia heeft niet het geld om het huis op te knappen en kan de hypotheek niet betalen.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Jess is gewond, maar wil op de boot blijven. Het ongepaste gedrag van een ander crewlid doet hem eindelijk de das om. De veeleisende gasten zorgen voor barstjes in de relatie van Hannah en Bugsy.
«
»
17:55 According to Jim
Op zijn eerste schooldag op de kleuterschool neemt Jim Kyle mee naar een honkbalwedstrijd. Cheryl is daar niet mee opgezet.
«
»
18:20 According to Jim
Jim maakt zich zorgen als Ryan Dana overstelpt met bloemen en cadeautjes. Hij is bang dat de romantische verwachtingen van Cheryl hierdoor worden verhoogd.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Terwijl Tom zijn huwelijk probeert te redden, verloven Susan en Mike zich. Susans blijdschap is van korte duur wanneer ze erachter komt dat Gabrielle haar geannuleerde bruiloft met Ian heeft ingepikt.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Terwijl Gabrielle zich voorbereidt op haar droomhuwelijk, keert Bree terug naar Fairview met een verrassing. Lynette krijgt bezoek van haar moeder Stella.
«
»
20:35 CSI Special
Horatio en zijn team onderzoeken de brutale moord op Alissa Valone. Zij werd met een golfclub doodgeslagen.
«
»
21:30 CSI Special
Tiener Dex Gilham komt om het leven tijdens een gevaarlijke stunt met een racewagen. Zijn onthoofde lichaam en de plaats van de misdaad worden uitgebreid onderzocht.
«
»
22:25 CSI: NY
De daders van de schietpartij zijn nog steeds niet gevat. Danny wordt gecontacteerd door een mysterieuze vrouw die vraagt om hem te ontmoeten. Ze zou belangrijke informatie hebben.
«
»
23:20 CSI: NY
Het team gaat op zoek naar een cybermoordenaar die het op ziekenzorgmedewerkers heeft gemunt. De zaak wordt persoonlijk wanneer de verdachte de naam van Macs vader laat vallen.
«
»
00:10 Last Man Standing
Vanessa en de meisjes verrassen Mike met een 1967 Impala voor zijn verjaardag. Hij is in de wolken en wil graag 'me-time' met de wagen in de garage.
«
»
00:35 Last Man Standing
Het is Halloween, maar Mike en Chuck vinden dit maar niets en geven de voorkeur aan een wedstrijd college football. Vanessa en Carol kunnen daar niet mee lachen en proberen hen dit betaald te zetten.
«
»
01:00 Paranormal Caught on Camera
Een gezin in Pennsylvania wordt door een schaduwentiteit geterroriseerd. In Oregon verschijnt een brutale bigfoot voor een groep geschokte getuigen, en twee ufo's voeren een show op boven Bath.
«
»
01:50 Paranormal Caught on Camera
Vrienden kijken wat er klopt van een legende over een brug waar het zou spoken. In Californië wordt een ufo waargenomen, en in Oregon wordt een wezen uit de diepste internetkrochten gesignaleerd.
«
»
02:35 Storage Hunters
Het nieuwe koppel (aka: 'de jongere en hippere Brandon en Lori') is terug.
«
»
02:55 Storage Hunters
Papa Bear is terug! Hij gaat voor een paar mysterieuze blauwe verzenddozen. Brandon en Lori vinden een 3D-printer, maar hebben geen idee wat het doet of hoeveel het waard is.
«
»
03:15 Storage Hunters
Jesse werkt samen met Papa Bear om een zwaar beveiligde safe te kopen. Brandon en Lori bemachtigen een vintage surfplank.
«
»
03:35 Storage Hunters
Papa Bear denkt dat er een shotgun in een opslagruimte zit. Lori werkt achter Brandon's rug samen met Jesse.
«
»
03:55 Storage Hunters
Lori weet uit haar research dat twee van de opslagruimtes aan dezelfde eigenaar hebben toebehoord. Brandon en zij hebben er al een gewonnen; nu moeten ze de andere nog vinden.
«
»
04:15 Storage Hunters
Op een veiling in het land van wijn en paarden, vechten Jesse en David over opslagruimtes waarvan ze denken dat er wijn in zit.
«
»
04:35 Storage Hunters
Jesse wint een opslagruimte waarin een reusachtig stootkussen zit, dat gebruikt werd door stuntmannen wanneer die van hoge gebouwen moeten springen.
«
»
04:55 Storage Hunters
De grote finale is een veiling op een luchthaven waar gigantische hangars gevuld zijn met onder meer arcadespelen, verlichtingsapparatuur en een vintage El Camino.
«
»
05:15 Storage Hunters
Een groep bieders, waaronder ex-bokser Bernier en zijn vrouw Lori, jagen op de beste opslagruimtes in de VS. Winst maken is het enige wat telt!
«
»
05:35 Storage Hunters
Een groep bieders, waaronder ex-bokser Bernier en zijn vrouw Lori, jagen op de beste opslagruimtes in de VS. Winst maken is het enige wat telt!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers