TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Radio2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Herfstbeelden
«
»
12:15 Dagelijkse kost
Een licht krokant gebakken broodje met shoarma van schelvis, een zachte dressing van Griekse yoghurt, knapperige ui en komkommer.
«
»
12:30 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Karin kan het niet laten om Tom te plagen. De aandacht van Lowie is ver te zoeken en dat komt zijn werk niet ten goede. Stan merkt de hechte band tussen Robin en Tom op.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:05 Griff's Canadian Adventure
In het oosten van Canada trekt de Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones naar Newfoundland en Labrador, waar hij ontdekt wat Canada zo uniek en onmiskenbaar groot maakt.
«
»
14:55 Château Planckaert
In volle voorbereiding op hun glampingevent laat het wagenpark van de familie het afweten. Gelukkig is er Francesco, hij haalt zijn trukendoos boven om hun aftandse tractor draaiende te houden.
«
»
15:30 Astrid et Raphaëlle
Astrid en Raphaëlle zitten nu met twee doden. Het duo is geïnteresseerd in de voormalige bewoner van het huis, die 24 jaar eerder haar hele gezin heeft uitgemoord.
«
»
16:25 First dates
Voor deze kersteditie trekken Fred en co naar het platteland, voor de meest romantische 'First dates' ooit. De 25-jarige bodybuildingkampioen Kieran wil iemand die voorbij zijn sixpack kan kijken.
«
»
17:10 Witse
Een industrieel die sinds een hersenbloeding aan zijn bed gekluisterd was, overlijdt in zijn slaap. De huisdokter vermoedt dat het om een verdacht overlijden gaat en haalt Witse erbij.
«
»
18:06 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:08 Het Weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse kost
Dit is op en top comfortfood! Mushy peas ofwel een smeuïge puree van erwtjes met munt en citroen, krokant gebakken vis in bierbeslag en dikke frieten met een scheutje azijn.
«
»
18:30 Dierendokters 24/7
Apso heeft de operatie overleefd, maar zijn toestand blijft kritiek. Bij de grote huisdieren wordt een paard binnengebracht dat door de vloer van de paardentrailer is gezakt.
«
»
19:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:45 Iedereen beroemd: best of 2022
Reportage.
«
»
20:15 Thuis
Vince krijgt goede raad van zijn advocaat, terwijl bij Vicky de twijfel toeslaat. Het schuldgevoel van Joren is groot. Waldek voelt dat de vrouwen in zijn leven hem niet zozeer nodig hebben.
«
»
20:40 Het huis
Eric Goens ontvangt programmamaker Wim Lybaert in 'Het huis'. Iedereen denkt de guitige bestuurder van 'De Columbus' te kennen vanop televisie, maar in 'Het huis' verrast hij.
«
»
21:55 Villa Sporza
Sportpraatprogramma.
«
»
22:50 VRT NWS laat
Nieuwsuitzending.
«
»
23:15 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:20 Dagelijkse kost
Dit is op en top comfortfood! Mushy peas ofwel een smeuïge puree van erwtjes met munt en citroen, krokant gebakken vis in bierbeslag en dikke frieten met een scheutje azijn.
«
»
23:34 Keno
Spelshow.
«
»
23:35 Iedereen beroemd: best of 2022
Reportage.
«
»
00:00 Herhaling late Journaal
VRT NWS laat - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers