TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Herhaling late Journaal
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:30 Switch
Fien Germijns ontvangt deze week Younes, Florence, Hans, Nienke en Brecht. Zij strijden elke dag om die 1.000 euro aan prijzengeld binnen te halen.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Tom kan het niet laten om Karin, die helemaal niet in de stemming is, te plagen. Bob bevindt zich in de zevende hemel. Adil trakteert zijn personeel op een drankje. Dieter voelt zich schuldig.
«
»
13:55 Clips
Muziekclips.
«
»
14:15 De zoo: achter de schermen
Planckendael heeft er een schattige drieling bij. Leeuwin Lorena beviel voor de eerste keer en bracht drie kleine welpjes op de wereld. Babyolifantje Qiyo loopt al vlot mee tussen de grote olifanten.
«
»
14:40 Monty Don's American Gardens
Monty's reis start op een prairie, de originele Amerikaanse bloeiende wildernis. Veel van de prairies zijn verdwenen, maar Monty ontmoet een koppel dat deze traditie nieuw leven wil inblazen.
«
»
15:40 Murdoch Mysteries
Wanneer Theodore Roosevelt in het geheim Canada bezoekt voor een jachttrip, komt Murdoch erachter dat de Amerikaanse president eigenlijk de prooi is.
«
»
16:25 L'Egypte vue du ciel
Aan de hand van een spectaculaire luchtreis door Egypte is te zien hoe de rivier de Nijl de sleutel was tot de macht van het Egyptische rijk, en waarom hij vandaag nog steeds zo belangrijk is.
«
»
17:15 Flikken
Op een braakliggend terrein wordt het lijk van een gewurgd meisje teruggevonden. Haar handtas is leeggeroofd en het meisje zelf is in plastic gewikkeld met een onherkenbaar verminkt gezicht.
«
»
18:06 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:08 Het Weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Britain's Most Luxurious Hotels
Het is schoolvakantie en het Chewton Glen-hotel in Hampshire wordt overrompeld door kleine vips en hun bekende ouders Chris Evans en Amanda Holden.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 De stoel
Wie ergens in Vlaanderen de geheime locatie ontdekt en als eerste in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie prijs.
«
»
19:45 Dagelijkse zomerkost
Een kraakverse, gebakken zeetong met handgepelde garnalen en een romige saus.
«
»
20:05 F.C. De Kampioenen
Boma krijgt het idee om een clubblad te beginnen. Niet zomaar een clubblad, maar een luxueuze publicatie. Iedereen mag er op zijn manier aan meewerken.
«
»
20:45 Switch
Fien Germijns ontvangt deze week Renée, Alain, Warre, Nathali en Jana. Zij strijden elke dag om die 1.000 euro aan prijzengeld binnen te halen.
«
»
21:20 Spoed 24/7: de making of
Maria is haar hele leven boerin geweest. Nu is ze 91 en ze is de laatste tijd al verschillende keren gevallen. An viel bij vrienden thuis in een drie meter diep donker keldergat.
«
»
22:20 Kamp Waes
Na een verschrikkelijk zware nacht volgt voor de kandidaten nog één laatste test. Stijn en Fly willen weten of de resterende kandidaten ook kunnen functioneren in een team van echte Special Forces.
«
»
23:15 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:30 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:35 Dagelijkse zomerkost
Een kraakverse, gebakken zeetong met handgepelde garnalen en een romige saus.
«
»
23:53 Keno
Spelshow.
«
»
23:55 Switch
Fien Germijns ontvangt deze week Renée, Alain, Warre, Nathali en Jana. Zij strijden elke dag om die 1.000 euro aan prijzengeld binnen te halen.
«
»
00:25 Herhaling late Journaal
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers