TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Herhaling late Journaal
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Radio2 aan zee
Ann Reymen en ladybikers Margaux Bogaert en Katleen Craenhals geven tips en tricks om alles uit je vakantie te halen.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:30 Switch
Fien Germijns ontvangt deze week Els, Harry, Lisa, Max en Yente. Zij strijden elke dag om die 1.000 euro aan prijzengeld binnen te halen.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Kaat en Jacques hebben een oprecht gesprek, maar door het binnenvallen van Thilly en Eddy wordt de sfeer doorbroken. Adil en Paulien kruisen elkaar. Karin laat een kwetsbare kant van zichzelf zien.
«
»
13:55 Clips
Muziekclips.
«
»
14:15 Dieren in nesten
In Gabon vaart Chris met Dean en Basile naar een eilandje in de lagune. Bij laagtij is er een kleurige parade van duizenden wenkkrabben. Dokter Nele gaat op babybezoek bij een Dextermama en kalf.
«
»
14:45 Joanna Lumley's great cities of the world
Joanna begint haar avontuur in de Eeuwige Stad met een bezoek aan het Pantheon en de Trevifontein bij zonsopgang. Daarna maakt ze kennis met één van de bekendste paparazzi van de stad.
«
»
15:30 Murdoch Mysteries
Brackenreid neemt zijn oude liefde weer op: kunstschilderen. Hij wendt zijn herwonnen hobby aan om onderzoek te doen naar het verdachte overlijden van een amateurschilder.
«
»
16:15 Sort Your Life Out
Het huis van de familie Dowling wordt Stacey's grootste uitdaging tot nu toe. Cherelle, Tony en hun vier kinderen hebben een indrukwekkende verzameling rommel.
«
»
17:15 Flikken
Het team zet alles op alles om de kleine Marie terug te vinden. Hoewel de identiteit van het gangsterkoppel snel achterhaald wordt, leveren de zoekacties niets op.
«
»
18:03 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:05 Het Weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:10 Britain's Most Luxurious Hotels
The Langham is één van de oudste hotels in Europa, en heeft dus veel onderhoud nodig. Specialisten doen een grondige check-up van het gebouw en al zijn waterspuwers en bustes.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 De stoel
Wie ergens in Vlaanderen de geheime locatie ontdekt en als eerste in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie prijs.
«
»
19:45 Dagelijkse zomerkost
Een tafel vol lekkere kleine gerechtjes.
«
»
20:05 F.C. De Kampioenen
Carmen hoort van dokter Van Tichelen dat Balthazar nog één week te leven heeft. Bij de Kampioenen slaat het nieuws in als een donderslag bij heldere hemel.
«
»
20:35 Switch
Fien Germijns ontvangt deze week Maarten, Yanick, Birgit, Elise en Nek. Zij strijden elke dag om de 1.000 euro aan prijzengeld binnen te halen.
«
»
21:10 Spoed 24/7: de making of
Mathieu is zelfstandig tuinaannemer. Bij het rooien van een boom schoot zijn kettingzaag plots oncontroleerbaar weg. Maria is 88. Ze is uitgegleden bij de bakker.
«
»
22:10 Kamp Waes
De kandidaten moeten een tactische missie tot een goed einde brengen. De Special Forces hebben een leider aangeduid die de groep op sleeptouw moet nemen.
«
»
23:00 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:15 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:20 Dagelijkse zomerkost
Een tafel vol lekkere kleine gerechtjes.
«
»
23:36 Keno
Spelshow.
«
»
23:40 Switch
Fien Germijns ontvangt deze week Maarten, Yanick, Birgit, Elise en Nek. Zij strijden elke dag om de 1.000 euro aan prijzengeld binnen te halen.
«
»
00:10 Herhaling late Journaal
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers