TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Rijkelijk belegde sandwiches met tonijn- en eiersla. Zoals je zal merken hoef je het niet altijd ver te gaan zoeken om toch tot een schitterende lunch te komen.
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Joren voelt zich schuldig en biedt zijn verontschuldigingen aan bij Tim. Jacques en Waldek proberen Adil te overtuigen om door te zetten met zijn plannen.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:30 Dieren in nesten
Chimpansees Tina en Nakima voelen zich al goed thuis in het Natuurhulpcentrum. Sil en verzorger Wouter trakteren hen op lekkers.
«
»
14:50 BBC Wallander
Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships.
«
»
16:20 Lodgers for Codgers
De 19-jarige Liam trekt in bij Flo, een tachtiger die geen blad voor de mond neemt. Liam proeft voor het eerst van de vrijheid en trakteert Flo op een avondje uit.
«
»
17:10 Flikken
Céleste Mombaerts is spoorloos en het team zet alles op alles om haar terug te vinden. Maar ze zijn niet de enigen die het meisje zoeken. Voor Davina Lansknecht is Céleste een vervelende getuige.
«
»
18:08 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het Weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Lekker knapperig bladerdeeg, een hemelse vulling van amandelpudding, abrikozenconfituur en gepocheerde abrikozen. Kortom, alles wat je zoekt in een tussendoortje.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Tom plukt de voordelen van zijn lunchafspraak. Frank krijgt de nodige afleiding in huis. Rosa voelt zich een beetje het vijfde wiel aan de wagen. De goede raad van Karin zorgt voor strubbelingen.
«
»
20:35 Deceit
Na de moord op een jonge moeder in Londen heerst er een klimaat van angst en de zoektocht naar de moordenaar wordt een obsessie in heel het land. De politie zet een val op met een vrouwelijke agente.
«
»
22:10 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:37 Keno
Keno.
«
»
22:38 Euromillions
Euromillions.
«
»
22:40 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:45 Mr. Holland's Opus
Componist Glenn Holland droomt ervan een muziekstuk te schrijven, een magnum opus dat zijn naam voorgoed zal vestigen in de muziekwereld. Om den brode geeft hij muziekles in een middelbare school.
«
»
01:00 Dagelijkse Kost
Lekker knapperig bladerdeeg, een hemelse vulling van amandelpudding, abrikozenconfituur en gepocheerde abrikozen. Kortom, alles wat je zoekt in een tussendoortje.
«
»
01:15 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:35 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers