TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Jeroen maakt een prachtige maaltijdsalade boordevol zomerse smaken: rijpe tomatensoorten, een lichte aioli met amandelen en dun gesneden plakjes gedroogd en gezouten rundvlees uit Italië. Delizioso!
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Tania geeft Tom onder zijn voeten. Nancy heeft een beslissing genomen en houdt voet bij stuk. Tamara kan het niet laten om Dries te plagen. Waldek mist Thilly.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:40 Vlaanderen vakantieland
Laura Govaerts en theatermaker en zanger Jaouad Alloul verkennen samen Brugge. Ze laten zich door Pieter Jacques langs de mooiste en rustigste plekjes van Brugge rijden in een fietskoets.
«
»
15:00 We Are Family
Samen met Noëmi en Anéline gaat Lidewij ook op bezoek bij fotograaf Filip Naudts. Die startte al een zoektocht voor zijn geadopteerde Chinese dochter en brengt hen in contact met de Amerikaanse Bryan.
«
»
15:35 Riviera
Tijdens de begrafenis van haar vader in de VS ziet Georgina haar charismatische nonkel Jeff terug. Samen ontdekken ze de waarheid over de dood van haar moeder.
«
»
16:25 Lodgers for Codgers
De 21-jarige dichter Marvell verruilt zijn sociale woning in Londen voor de omgebouwde kapel van Lynn en John in Glastonbury. En in Birmingham trekt de 20-jarige Sophie in bij Eunice.
«
»
17:15 Flikken
Het team ontdekt dat op de rendez-vousparking ook minderjarige meisjes geprostitueerd worden, maar het vertrouwen tussen Merel en Tina is ver zoek. Hun totale gebrek aan samenwerking weegt op de zaak.
«
»
18:08 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het Weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Deze gestoomde zeetongrolletjes met zeekraal en botersaus met citroen zijn daar een prima schoolvoorbeeld van. Dit is het ideale tussengerecht op een culinaire avond!
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Geen uitzending
Omwille van de nationale stakingsdag bij de VRT valt 'Thuis' vanavond weg. Ook zullen er verkorte tv-journaals van maximaal 10 minuten worden uitgezonden en kunnen er andere wijzigingen optreden.
«
»
20:35 Junior op zoek naar de liefde
Vorige week werd er afscheid genomen van Lisa. Met zes dames zet Junior zijn zoektocht naar de liefde verder: Chanan, Gwen, Ati, Pauline, Evelyne en Delphine.
«
»
21:20 Loslopend wild
Met sketches en situatiehumor over hoe vrouwen en mannen zich door allerlei grappige, maar vooral herkenbare situaties worstelen en de hectiek van het dagelijkse leven proberen te overleven.
«
»
21:50 De Campus Cup
Vandaag gooien de studenten Event Management van UCLL en Taal- en Letterkunde van Universiteit Gent hun volle gewicht in de strijd om de befaamde Campus Cup.
«
»
22:35 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
23:00 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:05 Thuis
Viv doet Joren en Niels dichter naar elkaar toegroeien. Zihame moet zich excuseren tegenover Britney. Thilly verneemt het ene nieuwtje na het andere. Adil moet Christine iets opbiechten.
«
»
23:27 Keno
Keno.
«
»
23:28 Euromillions
Euromillions.
«
»
23:30 Dagelijkse Kost
Deze gestoomde zeetongrolletjes met zeekraal en botersaus met citroen zijn daar een prima schoolvoorbeeld van. Dit is het ideale tussengerecht op een culinaire avond!
«
»
23:45 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
00:10 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers