TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Herfstbeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Potten op tafel en samen genieten! Jeroen maakt gestoofde zuurkool met een stevige lepel puree en een krokant gebakken varkenslapje met een vulling van kaas en worst.
«
»
12:35 Blokken (namiddag)
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Ann denkt erover na om even ertussenuit te knijpen. Frank wil zijn nieuwe vriend helpen. Adil kan zijn frustraties niet langer voor zich houden. Waldek krijgt een verontrustend telefoontje.
«
»
14:25 Vlaanderen vakantieland
Maureen en actrice Inge Paulussen bezoeken De Vleeshalle in Mechelen en proeven het lekkers dat deze foodmarket te bieden heeft. Daarnaast maken ze ook foto's voor hun Instagram in het Illusiemuseum.
«
»
14:45 The Bay
Na de vondst van Dylans levenloze lichaam en de arrestatie van Sean Meredith moet Lisa Seans alibi verifiëren. Tijdens haar onderzoek doet ze een belangrijke ontdekking.
«
»
16:15 À ciel ouvert
Weidse vergezichten, buitengewone bezienswaardigheden en dichtbevolkte steden: Tunesië is een land met vele culturele en historische facetten, ook al is dit het kleinste land van Noord-Afrika.
«
»
17:05 Witse
Witse jaagt op de vermoedelijke dader van een dubbele eerwraak. Hij wordt geconfronteerd met felle tegenstand vanuit politieke hoek. De pers pakt hem zwaar aan over zijn vermeend racistisch gedrag.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Eenvoud troef met deze makkelijke en originele 'sharing dish'. Geroosterde prei uit de oven wordt gepimpt met mimosa van ei, krokante broodcroutons en een fantastisch vers geitenkaasje.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Karin en Marianne sluiten een deal. Sam beseft dat ze een fout heeft gemaakt en neemt haar verantwoordelijkheid. Marianne moet Nancy teleurstellen. Lowie maakt indruk met Boowie.
«
»
20:40 Manhunt
Inspecteur Colin Sutton krijgt de opdracht om Operation Minstead door te lichten, het onderzoek naar de Night Stalker, een beruchte serieverkrachter in Zuidoost Londen, dat al elf jaar aansleept.
«
»
22:15 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:42 Keno
Keno.
«
»
22:43 Euromillions
Euromillions.
«
»
22:45 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:50 A million little things
Delilah slaagt erin om Danny's eerste logeerpartijtje goed te regelen. Maggie zoekt steun bij een vriend voor haar zesmaandelijkse check-up.
«
»
23:30 Danny Collins
De bejaarde popster Danny Collins kan de manier van leven uit de hoogdagen van zijn carrière niet loslaten. Tot hij een brief in handen krijgt die John Lennon 40 jaar geleden aan hem schreef.
«
»
01:15 Dagelijkse Kost
Eenvoud troef met deze makkelijke en originele 'sharing dish'. Geroosterde prei uit de oven wordt gepimpt met mimosa van ei, krokante broodcroutons en een fantastisch vers geitenkaasje.
«
»
01:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:55 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers