TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Herfstbeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Nog eens oerdegelijke dagelijkse kost. De blinde vinken worden op professionele wijze in elkaar geknutseld waardoor het resultaat des te beter is.
«
»
12:35 Blokken (namiddag)
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
De discussie laait hevig op tussen Bob en Lowie. De afspraak tussen Femke en Judith dreigt in het water te vallen. Eddy toont zijn goed hart. Tom wordt aangenaam verrast.
«
»
14:20 Loslopend wild
Net als ieder van ons proberen de vrouwen en mannen van allerlei generaties uit 'Loslopend wild' nog steeds de hectiek van het dagelijkse leven te overleven, en daar loopt het al wel eens fout.
«
»
14:50 BBC Wallander
Wallander onderzoekt de verdwijning van een oudere vogelspotter. Tot zijn ontzetting vindt hij de man terug in een val, gespietst op vlijmscherpe bamboepalen.
«
»
16:20 First dates
Freddie is 27 en op zoek naar een dame die zijn bijzondere humor kan smaken. Benieuwd of die dame de 22-jarige Rebecca is. Maar zal Freddie zijn zenuwen onder bedwang kunnen houden?
«
»
17:05 Witse
Een immobiliënmakelaar wordt neergeschoten in het huis van een gekende oplichter. Sam kent het slachtoffer sinds haar humanioratijd. Zijn vrouw is ontroostbaar.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Een origineel nagerecht met de volle smaak van chocolade en appelsien. De laagjes krokante peperkoek en de karamel van mokatines maken het feest compleet.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Het geluk van Waldek is van korte duur en Rosa schiet te hulp. Marianne vreest dat haar een zwaar fiasco te wachten staat. Blijft de weddenschap tussen Tom en Karin overeind?
«
»
20:35 Lewis
Lewis en Hathaway moeten de moord onderzoeken op Richard Scott, een rijzende ster in het studententoneel van Oxford. Scott werd met een rekwisietendolk vermoord in de coulissen van het theater.
«
»
22:10 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:37 Keno
Keno.
«
»
22:38 Euromillions
Euromillions.
«
»
22:40 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:45 A million little things
De groeiende spanning tussen Gary en Maggie bereikt een hoogtepunt wanneer ze Colin per ongeluk naar buiten laat gaan terwijl zij aan het bellen is met Eric.
«
»
23:25 L.A. story
Los Angeles. Harris K. Telemacher, een weerman op televisie, verliest de pedalen wanneer hij op de signalisatieborden op de autosnelweg allerlei boodschappen meent te ontwaren.
«
»
00:55 Dagelijkse Kost
Een origineel nagerecht met de volle smaak van chocolade en appelsien. De laagjes krokante peperkoek en de karamel van mokatines maken het feest compleet.
«
»
01:10 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:35 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge Bud Fox is ambitieus en wil het maken in Wall Street, het centrum van de beurshandel in New York. Een leven zoals beursgoeroe Gordon Gekko lijkt hem wel wat. Wanneer Fox na enig aandringen een baantje bij zijn grote idool weet te bemachtigen, verandert zijn leven op slag. Hij wordt in geen tijd rijk en vindt een mooie vriendin. Fox' geweten begint echter te knagen wanneer hij te weten komt dat de succesvolle maar meedogenloze Gekko er nogal achterbakse methodes op nahoudt.

'Wall Street', film uit 1987 met oa. Michael Douglas en Charlie Sheen, 21.20 uur op Canvas.

Dossiers