TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Deze zijdezachte soep met schelpjes en frisse gremolata past zo op een chique zondags diner. Laat je tafelgasten maar aanschuiven!
«
»
12:35 Blokken (namiddag)
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Steven heeft een verrassing voor Rosa. Adil en Paulien beslissen om een stap vooruit te zetten. Peter voelt zich schuldig. Bob kruipt meer en meer terug in zijn schulp. Kaat heeft een date.
«
»
14:20 De tijd van ons leven
Op veertig dagen voor het WK nemen Elodie en Otto-Jan voor het eerst deel aan een echte wedstrijd. Ze duiken ook in een windtunnel, slapen in een hoogtetent en krijgen raad van twee toppers.
«
»
14:55 Cold Feet
De meiden spelen in een dronken bui een spelletje 'waarheid of doen' tijdens Rachels geitenfuif. Jenny verontrust de bruid in spe door op te biechten dat ze Adam gekust heeft.
«
»
15:45 Sporza: kampioenschap van vlaanderen
Wielrennen op de weg.
«
»
17:45 Clips
Muziekclips.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Deze pizzabaguette is dankbaar als late night snack of als snel aperitiefhapje. Je kan het perfect op voorhand maken en wanneer je zin hebt vlug even in de oven steken.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Peter beseft dat hij een keuze moet maken en doet dit dan ook. Judith krijgt onverwachts een telefoontje waar ze even niet goed van is. Bob werkt iedereen steeds meer op de zenuwen.
«
»
20:40 Midsomer murders
Victor Karras staat al meer dan vijftig jaar aan het hoofd van Karras Games, een familiebedrijf dat prachtige handgemaakte bordspellen maakt.
«
»
22:15 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:42 Keno
Keno.
«
»
22:43 Euromillions
Euromillions.
«
»
22:45 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:50 A million little things
Nu Rome bijna een cineast is, spreekt hij af met een oude vriend die producer is. Door deze ontmoeting heeft hij een dubbel gevoel bij de creatieve veranderingen die hij voorstelt voor het script.
«
»
23:30 The duchess
De mooie, charismatische Georgiana trouwt op jonge leeftijd met de hertog van Devonshire. Ze is geliefd bij het gewone volk, maar haar echtgenoot verwaarloost haar en ze hunkert naar liefde.
«
»
01:15 Dagelijkse Kost
Deze pizzabaguette is dankbaar als late night snack of als snel aperitiefhapje. Je kan het perfect op voorhand maken en wanneer je zin hebt vlug even in de oven steken.
«
»
01:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:50 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers