TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:20 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:30 Switch
Deze week strijden Lucas, Celine, Arga, Niño en Bruno elke dag voor de prijzenpot.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Frank voelt zich niet meer gerust. Tom zoekt Judith op. Sam heeft een nieuwe job gevonden, maar alweer heeft Tim zijn bedenkingen.
«
»
14:00 Dieren in nesten
In Merelbeke volgt Chris Dusauchoit de herderspup Tinka met leverproblemen. Chris is ook in het Dolfinarium te Brugge om de dolfijnen en zeeleeuwen te onderwerpen aan een routineonderzoek.
«
»
14:20 First Dates
Mama Ulrika en zoon Yuris hebben een double date. Zij maakt kennis met Werner, hij met Sarah. Bauk heeft moeilijkheden met zijn eten. En dat verstoort zijn date met Femke.
«
»
15:05 Dierendokters 24/7
Na de dramatische val en bevalling van Rubini werken de dierenartsen met man en macht om de merrie weer op de been te krijgen.
«
»
15:30 Cold Feet
Wanneer Adam bij Rachel intrekt, vindt hij het certificaat van haar vorig huwelijk. Hij ontdekt dat de scheiding tussen Rachel en Kris nooit werd uitgesproken.
«
»
16:20 Helden van de wildernis
De Amerikaanse Sam Trull was jarenlang mateloos gefascineerd door apen. Maar toen ze vijf jaar geleden in Costa Rica aankwam ontdekte ze de liefde van haar leven: de luiaard.
«
»
17:00 Witse
Monica D'Arteveld en Liesbeth Tommelein beëindigen hun oecumenisch halfuurtje bij 'Radio Halle Regionaal' en maken een afspraak om dezelfde avond om zeven uur het programma af te werken.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 My new Greek life
Op Korfoe leert Charley de kneepjes van het hotelvak en oefent ze haar Grieks op de markt, terwijl Alex zich verdiept in de lokale drankjes. Nog op Korfoe maken we kennis met Kenny en Jenny.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 De stoel
Wie ergens in Vlaanderen de geheime locatie ontdekt en als eerste in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie prijs.
«
»
19:45 F.C. De Kampioenen
Na de publieke vernedering door Goedele zit Boma in een diepe depressie. Hij maakt plannen om er alleen op uit te trekken met de motor, maar de Kampioenen vrezen voor een slechte afloop.
«
»
20:30 Switch
Deze week strijden Lucas, Celine, Arga, Niño en Bruno elke dag voor de prijzenpot.
«
»
21:05 Vlaanderen herleeft
De Vlaamse muziekindustrie veert na de coronacrisis voorzichtig op. Eric Goens volgt onder meer Niels Destadsbader, Bazart, De Romeo's, Luka Cruysberghs en de technici achter de schermen.
«
»
21:50 Klem
Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is.
«
»
22:40 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:54 Keno
Keno.
«
»
22:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:00 Switch
Deze week strijden Lucas, Celine, Arga, Niño en Bruno elke dag voor de prijzenpot.
«
»
23:30 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Tess en Ben Finnagan zijn een getrouwd koppel dat geld verdient met het zoeken naar schatten. De zaken gaan echter niet goed en ze zijn bijna bankroet. Ook hun huwelijk loopt op de klippen, want ze willen scheiden. Maar op dat moment vinden ze een aanwijzing die leidt naar een enorme schat.

'Fool's Gold', film uit 2008 met oa. Kate Hudson, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers