TVgids - n

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:20 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 op n
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Radio 2 op n
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:30 Switch
Deze week strijden Lucas, Celine, Arga, Nio en Bruno elke dag voor de prijzenpot.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Frank voelt zich ongelofelijk schuldig. Rosa voelt de zenuwen opkomen. Olivia merkt dat een leerling uit haar klas met een probleem zit en probeert een oplossing te vinden.
«
»
14:05 Dieren in nesten
Xana de Bouvier heeft een gezwel op haar snuit. Dierenarts Johan zal het verwijderen, maar daarvoor moet Xana eerst bij Johan in de praktijk geraken.
«
»
14:25 First Dates
'Game of Thrones'-fan Jelle zoekt zijn eigen Khaleesi. Is de blonde Kiara zijn droomvrouw? Laurens en Lotte houden allebei van Itali. Tineke en Louis allebei van golf.
«
»
15:05 Dierendokters 24/7
Hengst Stand-Up wordt geopereerd om hem van zijn hartritmestoornis te verlossen. Professor Van Loon en zijn team hebben met de ingreep al veel paarden kunnen helpen.
«
»
15:35 Cold Feet
Adam Williams heeft net gebroken met zijn vriendin en is in een 'breaking mood' want op de parking van de supermarkt rijdt hij tegen de wagen van Rachel Bradley.
«
»
16:25 Helden van de wildernis
De 26-jarige Nederlander Daan Smit woont al vijf jaar in een safaritent middenin de uitgestrekte savanne van Zambia. Hij is daar verstoken van elke luxe en leeft ver weg van de bewoonde wereld.
«
»
17:05 Witse
In het Hulpcentrum voor Jongeren komt er in de late avond een telefoontje binnen van een jongen die op de brug van het kanaal staat en ermee dreigt zelfmoord te plegen.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Escape to the Chateau
Dick en Angel maakten er altijd al een punt van om oude materialen uit het kasteel te hergebruiken; vandaag richten ze hun aandacht op de verwaarloosde wasruimte.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 De stoel
Wie ergens in Vlaanderen de geheime locatie ontdekt en als eerste in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie prijs.
«
»
19:45 F.C. De Kampioenen
Xavier is uitverkoren om Prins Filip rond te leiden bij een bezoek aan de kazerne. Carmen en Pascale willen allebei koste wat het kost de prins ontmoeten.
«
»
20:25 Switch
Deze week strijden Lucas, Celine, Arga, Nio en Bruno elke dag voor de prijzenpot.
«
»
21:00 Waar is Mark?
Lidewij keert terug naar de plek waar ze twintig jaar geleden tijdens een sportkamp verliefd werd op een geadopteerde jongen die Mark heet en vermoedelijk in de Kempen woont.
«
»
21:40 Gevoel voor tumor
Met Hanne aan Tristans zijde lijkt het ziekenhuis plots een andere plaats. Al is er ook een keerzijde wanneer hij geconfronteerd wordt met een penibel bijeffect van chemotherapie.
«
»
22:35 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:52 Keno
Keno.
«
»
22:53 Euromillions
Euromillions.
«
»
22:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:00 Switch
Deze week strijden Lucas, Celine, Arga, Nio en Bruno elke dag voor de prijzenpot.
«
»
23:30 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers