TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Peter geeft Nancy de goede raad om haar boosheid een plaats te geven. Er lijkt een oplossing te zijn voor het personeelstekort van de Withoeve. Christine spelt Olivia de les.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:20 Dwars door België
Arnout steekt de taalgrens over en komt al snel terecht in de dierentuin Pairi Daiza. Het park is gebouwd op de ruïnes van een oude abdij met een duister verleden.
«
»
15:10 Vlaanderen vakantieland
Laura Govaerts gaat met televisiepresentatrice Danira Boukhriss op het Schoonselhof in Antwerpen op zoek naar graven van overleden schrijvers.
«
»
15:25 Murdoch Mysteries
Het levenloze lichaam van een vermoorde politieagent wordt gevonden in de kelder van een stationsgebouw. Murdochs onderzoek doet hem zijn eigen collega's verdenken.
«
»
16:10 From Above
Van Kyoto tot Nagano, door Nara en het schiereiland Noto bieden de schatten van Honshu een reis tussen traditie en moderniteit.
«
»
17:05 Recht op recht
Danny Verelst is een jonge para die net terug is uit Kosovo. Hij bekent voor de krijgsraad dat hij tijdens een nachtelijke patrouille twee 'terroristen' heeft neergeschoten.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Deze bavarois met rood fruit, vanille en citroen brengt de zomer bij je binnen. Het is een heerlijk romig dessert met frambozen, braambessen, aardbeien en aalbessen.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:45 First Dates (GB)
Boksringmeisje Chloe is 22 jaar en flirt zich een weg door het leven, wat de 27-jarige Anthony prima lijkt. Maar is hij nog steeds overtuigd wanneer Chloe toegeeft dat ze een oogje heeft op de ober?
«
»
20:35 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van Tsjechië - Engeland op speeldag 3 in groep D, live vanuit het Wembley Stadium. Omkadering: Karl Vannieuwkerke.
«
»
23:05 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:20 Villa Sporza
Karl Vannieuwkerke blikt samen met zijn gasten terug op de wedstrijden van de dag. Uiteraard komen we ook alles te weten over wat er vandaag is gebeurd bij de Rode Duivels.
«
»
00:11 Keno
Keno.
«
»
00:12 Euromillions
Euromillions.
«
»
00:15 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
00:20 Dagelijkse Kost
Deze bavarois met rood fruit, vanille en citroen brengt de zomer bij je binnen. Het is een heerlijk romig dessert met frambozen, braambessen, aardbeien en aalbessen.
«
»
00:35 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers