TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Knapperige worstenbroodjes met pittige stukjes jalapeño en een frisse coleslaw met een dressing van blauwe kaas. De ideale snack voor wanneer je een rustig avondje voor de buis wilt doorbrengen.
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Tom vertelt minder fijn nieuws aan Judith. Lowie vertrekt naar het buitenland, maar niet zonder uitgebreide uitleg van Bob. Olivia heeft een goed gesprek met haar collega Philippe.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:20 Dieren in nesten
Dokter Johan heeft vandaag een wel erg speciale patiënt. Hij moet zijn eigen hond Sharonne opereren. Sharonne heeft een goedaardig gezwel aan de buik.
«
»
14:50 Murdoch Mysteries
Murdoch ontdekt dat hij gevolgd wordt door een groep detective-bewonderaars. Door haar werk bij de suffragettes overweegt Ogden om in de politiek te gaan.
«
»
15:35 From Above
Honshu is het grootste eiland van Japan. Vandaag gaan we naar een weinig bekend bergachtig en vooral landelijk gebied dat onderworpen wordt aan intense klimaatvariaties doorheen het jaar.
«
»
16:30 Recht op recht
Justin Okiko, topvoetballer bij een Belgische club, wordt ervan beschuldigd een zestienjarig buurmeisje, Ella Liefknecht, te hebben verkracht. Chris verdedigt hem.
«
»
17:25 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
17:30 Sporza: UEFA Euro 2020
Liveverslag van Noord-Macedonië - Nederland op speeldag 3 in groep C, vanuit de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.
«
»
20:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
20:25 Sporza: UEFA Euro 2020
Liveverslag van Finland - België op speeldag 3 in groep B, vanuit het Krestovskistadion in Sint-Petersburg, Rusland. Commentaar: Peter Vandenbempt.
«
»
23:20 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:35 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:40 Villa Sporza
Karl Vannieuwkerke blikt samen met zijn gasten terug op de wedstrijden van de dag. Uiteraard komen we ook alles te weten over wat er vandaag is gebeurd bij de Rode Duivels.
«
»
00:44 Keno
Keno.
«
»
00:45 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze queeste van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echter niet, wanneer een jong meisje zich verhangt in een internaat. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Het zedenteam wil de zaak tot op de bodem uitspitten en onderzoekt de rol van zuster Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het meisjesinternaat. Terwijl het er sterk op lijkt dat Hannah haar privéonderzoek nog niet heeft losgelaten, maakt de nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens haar intrede. Zij staat bekend als een harde tante en is vast van plan om orde op zaken te stellen bij de sectie zeden.

'Code 37', om 23.25 uur op VTM.

Dossiers