TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Knapperige worstenbroodjes met pittige stukjes jalapeño en een frisse coleslaw met een dressing van blauwe kaas. De ideale snack voor wanneer je een rustig avondje voor de buis wilt doorbrengen.
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Tom vertelt minder fijn nieuws aan Judith. Lowie vertrekt naar het buitenland, maar niet zonder uitgebreide uitleg van Bob. Olivia heeft een goed gesprek met haar collega Philippe.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:20 Dieren in nesten
Dokter Johan heeft vandaag een wel erg speciale patiënt. Hij moet zijn eigen hond Sharonne opereren. Sharonne heeft een goedaardig gezwel aan de buik.
«
»
14:50 Murdoch Mysteries
Murdoch ontdekt dat hij gevolgd wordt door een groep detective-bewonderaars. Door haar werk bij de suffragettes overweegt Ogden om in de politiek te gaan.
«
»
15:35 From Above
Honshu is het grootste eiland van Japan. Vandaag gaan we naar een weinig bekend bergachtig en vooral landelijk gebied dat onderworpen wordt aan intense klimaatvariaties doorheen het jaar.
«
»
16:30 Recht op recht
Justin Okiko, topvoetballer bij een Belgische club, wordt ervan beschuldigd een zestienjarig buurmeisje, Ella Liefknecht, te hebben verkracht. Chris verdedigt hem.
«
»
17:25 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
17:30 Sporza: UEFA Euro 2020
Liveverslag van Noord-Macedonië - Nederland op speeldag 3 in groep C, vanuit de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.
«
»
20:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
20:25 Sporza: UEFA Euro 2020
Liveverslag van Finland - België op speeldag 3 in groep B, vanuit het Krestovskistadion in Sint-Petersburg, Rusland. Commentaar: Peter Vandenbempt.
«
»
23:20 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:35 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:40 Villa Sporza
Karl Vannieuwkerke blikt samen met zijn gasten terug op de wedstrijden van de dag. Uiteraard komen we ook alles te weten over wat er vandaag is gebeurd bij de Rode Duivels.
«
»
00:44 Keno
Keno.
«
»
00:45 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers