TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Winterbeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Deze verfijnde 'waterzooi' met vis en mosseltjes krijgt wat extra pit door het currypoeder. Reken daar een simpel gekookt patatje bij en je avond kan niet meer stuk!
«
»
12:35 Blokken (namiddag)
Spelshow.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:50 Thuis (namiddag)
Het is de verjaardag van Emma, ze wordt achttien jaar. Luc heeft een speciaal verzoek voor Frank en Lowie. Dieter zorgt ervoor dat Nancy zich kan ontspannen.
«
»
14:20 Dieren in nesten
In het Sea Life Center in Blankenberge zien we de kleine pinguïn Calimero terug. Zijn ademhalingsproblemen blijven aanslepen en Steve brengt hem naar de dierenkliniek.
«
»
14:45 Sporza: Parijs - Nice
Rit 2: Oinville sur Montcient - Amilly (188 km).
«
»
16:15 Clips
Muziekclips.
«
»
16:25 Etonnants jardins
In het bergachtige gebied van het Schotse Dumfries ligt de Garden of Cosmic Speculation. Nadat Charles Jenckx en Maggie Keswick in het kasteel introkken, onderging het een complete metamorfose.
«
»
16:50 Buren
Shane en Yashvi leggen eindelijk hun geschillen bij, maar dan vindt Yashvi een foto van Shane en een onbekende vrouw tussen de spullen van Mackenzie.
«
»
17:10 Professor T.
Antwerpen wordt opgeschrikt door een dubbele moord. In volle avondspits worden een bekende cocaïnedealer en zijn minnares in hun auto neergeschoten door een gemaskerde dader.
«
»
18:04 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Deze fluwelen paprikasoep met stukjes gerookt vlees en een grof gesneden peterseliepesto is een portie puur geluk voor elke Dagelijkse kost-fan!
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Nancy begrijpt uit de houding van Dieter dat hij met een serieuze zaak bezig is op het werk. Adil en Christine willen het geslacht van hun baby geheimhouden. Kobe uit zijn frustratie.
«
»
20:35 Kinderziekenhuis 24/7
Eén jaar na hun opname in het kinderziekenhuis bezoeken we de kinderen opnieuw. We willen graag weten hoe het met hen gaat en hoe ze terugkijken op hun ziekte en op die moeilijke periode in hun leven.
«
»
21:20 Oprah Winfrey in gesprek met Meghan en Harry
Oprah Winfrey praat met Meghan en prins Harry onder meer over hoe ze omgaan met het leven onder intense publieke druk en over hun verhuizing naar de Verenigde Staten.
«
»
22:50 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:05 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:10 Schitt's Creek
Johnny probeert een luizenplaag in het motel een halt toe te roepen. Moira tracht te vermijden dat een bedenkelijke bloementuin naar haar vernoemd wordt.
«
»
23:32 Keno
Keno.
«
»
23:35 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
23:55 Dagelijkse Kost
Deze fluwelen paprikasoep met stukjes gerookt vlees en een grof gesneden peterseliepesto is een portie puur geluk voor elke Dagelijkse kost-fan!
«
»
00:10 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers