TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Journaallus
Nieuws in lusvorm.
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering met als thema 'Onder het afdalen van de berg'.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza op zondag
Wielrennen: liveverslag van Kuurne-Brussel-Kuurne. Commentaar: Renaat Schotte en José De Cauwer. - Veldlopen: liveverslag van het BK (en finale CrossCup) in Laken. Commentaar: Kris Meertens.
«
»
17:30 #weetikveel
Na een snelcursus vogelspotten door Begijn Le Bleu waagt Kobe zich samen met goeie vriend Frank Raes aan dé hype in coronatijden. Voor deze hobby moet je véél geduld hebben.
«
»
18:04 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Twee tot de zesde macht
In deze aflevering staat het thema 'gezondheid' centraal. Het BV-team bestaat uit een hypochonder en een heler: Philippe Geubels en Ingeborg Sergeant.
«
»
21:00 Beau Séjour
De waarheid over het kampvuur werpt een nieuw licht op de nacht van de storm. Vinnie neemt Maurice mee naar een verhoring, maar dit pakt niet goed uit. Lola's liefdesverdriet loopt uit de hand.
«
»
21:50 Griff's Great Australian Rail Trip
Griff reist van Brisbane naar Cairns aan boord van de Spirit of Queensland en doet zijn uiterste best om zijn avontuur in het diepe noorden van het land heelhuids door te komen.
«
»
22:40 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:54 Keno
Keno.
«
»
22:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:00 First dates
Liam zet zijn beste voetje voor bij podotherapeute Coryn. Gary probeert Nicole te verleiden met zijn karaokekunsten. En Bella heeft de kostschool ingeruild voor de fetisjwereld.
«
»
23:45 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
01:45 Journaallus
Nieuws in lusvorm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek - Best Of' (VTM)

Geike Arnaert, Emma Bale, Tourist LeMC, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Bert Ostyn en Ronny Mosuse blikken terug op een succesvol seizoen van 'Liefde voor Muziek'. De muzikale hoogtepunten worden nog eens op een rijtje gezet en we komen enkele goed bewaarde geheimen van de artiesten te weten. Ze vertellen onder meer wie de vroege vogel, de beste rocker en de anekdote-jukebox is. In niet eerder getoonde beelden komt Vlaanderen ook meer te weten over Geike die plots spoorloos was, doet Jelle een bekentenis en deelt Emma haar aparte ochtendritueel.

'Liefde voor Muziek: Best Of', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers