TVgids - CAZ2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 CAZ2 loop
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:05 Chez Bompa Lawijt
Een van de hotelgasten blijkt een hypnotiseur te zijn. Ward is tevreden over de nieuwe kok.
«
»
10:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 Joe
«
»
12:50 Sturm der Liebe
Werner is teleurgesteld omdat Susan niet naar de after party van de modeshow komt. David geeft zichzelf de schuld van zijn vaders dood. Adrian heeft een verrassing voor Clara.
«
»
13:35 Nonkel Jef
Nonkel Jef neemt deel aan een radiowedstrijd en wint een waardeloze prijs. De boer reageert zijn woede af op de presentator, die hem prompt voorstelt om een uurtje radio te komen maken.
«
»
14:00 Slisse & Cesar
Cesar wil een geit laten dekken en gaat met het beest naar boer Vermeulen. Joe is de pesterijen van Slisse meer dan beu. Hij beraamt een plan om Slisse en Cesar de schrik van hun leven te bezorgen.
«
»
14:25 Sturm der Liebe
Rebecca is te laat voor een sollicitatie. De gevoelens van Werner voor Charlotte blijven groeien. David ontdekt dat de USB-stick met de speech van Friedrich en Beatrice verdwenen is.
«
»
15:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:15 Zomerrust
Komische serie
«
»
17:10 Nonkel Jef
Izzi heeft Annette ten huwelijk gevraagd. Zij nodigt haar ouders, die in Spanje wonen, uit om hen het goede nieuws te vertellen. Nonkel Jef helpt haar met het opruimen van het ouderlijke huis.
«
»
17:35 Slisse & Cesar
Melanie roept de familie samen om over het lot van het huurhuis te beslissen. Eigenlijk heeft Melanie al een bestemming voor de woning gevonden. Ze wil in het pand een schoonheidssalon beginnen.
«
»
18:05 Aspe
De 17-jarige Laura wordt gewurgd teruggevonden in het bos . De rebellerende puber had het moeilijk met het gezag van haar dominante vader en hing vaak in het jeugdhuis rond.
«
»
18:55 Zomerrust
Komische serie
«
»
19:50 My Wife and Kids
Michael vergezelt Jay op een meditatieweekend, maar hij heeft het een beetje moeilijk met alle regels die mediteren met zich meebrengt. Vooral het verplicht zwijgen is duidelijk niets voor hem.
«
»
20:15 America's Funniest Home Videos
Show
«
»
20:40 The Catch
Alice is verrast wanneer iemand uit haar verleden opduikt en haar om hulp vraagt. Ben en Margot worden gedwongen om samen te werken.
«
»
21:20 The Catch
Ben praat met Alice over hun relatie. Ondertussen helpt hij Justine met de grootste zaak uit haar leven.
«
»
22:00 The Catch
Het AVI-team ontdekt dat hun relatie met Margot niet zo zuiver is als ze zouden willen. Alice reageert geschokt op een bekentenis die ingrijpende gevolgen heeft.
«
»
22:45 The Catch
Alice en Ben moeten de confrontatie aangaan met hun verleden. En een schokkend verraad dreigt alles te veranderen.
«
»
23:25 America's Funniest Home Videos
Show
«
»
23:50 My Wife and Kids
Michael vergezelt Jay op een meditatieweekend, maar hij heeft het een beetje moeilijk met alle regels die mediteren met zich meebrengt. Vooral het verplicht zwijgen is duidelijk niets voor hem.
«
»
00:10 CAZ2 loop
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers