TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Winterbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:20 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:35 Cheetah Family and Me
Van dichtbij ziet Gordon de emotionele, zinderende strijd die de cheeta's moeten leveren om zowel natuurlijke als door de mens veroorzaakte gevaren in de spectaculaire Kalahari te bezweren.
«
»
18:25 Ukraine: the road to war
Ex-presidenten François Hollande en Petro Porosjenko maar ook onderhandelaars, functionarissen, ambassadeurs en ministers gaan na waar de kiem gelegd werd voor de oorlog in Oekraïne.
«
»
19:20 De ideale wereld
Gast: Gilles Mbiye-Beya.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:30 Disobedience
Ronit keert terug naar haar orthodox-Joodse familie na de dood van haar vader. Ze zorgt voor heel wat commotie binnen de gemeenschap wanneer haar relatie met haar jeugdvriendin aan het licht komt.
«
»
23:20 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers