TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:15 Herfstbeelden
«
»
12:15 De Warmste Week
De VRT-solidariteitsactie 'De Warmste Week' vindt dit jaar plaats van maandag 19 tot en met zaterdag 24 december in Hasselt. Het centrale thema is 'kansarmoede'.
«
»
14:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:00 De Warmste Week
De VRT-solidariteitsactie 'De Warmste Week' vindt dit jaar plaats van maandag 19 tot en met zaterdag 24 december in Hasselt. Het centrale thema is 'kansarmoede'.
«
»
17:20 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:35 The secret life of mangroves
In Madagaskar vind je 20 procent van het totale aantal mangroves in Afrika terug. De voorbije 30 jaar is een kwart van de oppervlakte verloren gegaan als gevolg van illegale ontbossing.
«
»
18:25 Pearl Harbor, the World on Fire
Na de aanval op Pearl Harbor is de US Navy zwaar getroffen. De VS is getraumatiseerd. Maar het krachtige Amerika likt zijn wonden en maakt zich klaar voor de strijd.
«
»
19:15 Schitt's Creek
David gaat gebukt onder de stress nu zijn trouwdag letterlijk in het water dreigt te vallen. De familie doet er alles aan om dat goed te maken.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Simons muziek laat zich niet in een vakje steken, maar zelf noemt hij het indie-hiphop. In de Toots Sessies lanceert hij z'n debuutalbum 'Zoveel nog te doen'.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:30 Sporza: de Cup
Verslag van Antwerp - Standard in de achtste finale van de Beker van België, live vanuit het Bosuilstadion in Deurne. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)
«
»
23:00 25 jaar Canvas: Het Peulengaleis
De hongerdood dreigt voor Johan en Patrick. Betaalbare plastische chirurgie voor iedereen? Yvonne legt de basisregels van het voetbal uit. Evy praat met de uitvinder van een nieuw gezelschapsspel.
«
»
23:30 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers