TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:35 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Expedition
Samen met haaienwetenschapper Mauricio Hoyos duikt Steve in de buurt van een afgelegen vulkanisch eiland in de oostelijke Stille Oceaan. Ze willen erachter komen waar haaienmoeders bevallen.
«
»
18:40 Strafrechters
De rechters worden geconfronteerd met corona-overtreders, veelplegers en drugsgerelateerde misdaad. Hoe kijken ze naar zulke actuele fenomenen en hoe beleven ze het 'failliete' departement Justitie?
«
»
19:20 Schitt's Creek
Op het vrijgezellenfeest van David en Patrick moet de familie Rose zich bevrijden uit een escape room. Maar hoe meer persoonlijke dilemma's naar boven komen, hoe minder ze gefocust zijn op het spel.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Johannes Verschaeve kent iedereen als de prettig gestoorde frontman van The Van Jets. Na de break-up van de band doet Johannes het nu helemaal alleen als Johannes Is Zijn Naam.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 Fake news & ik
Tim Verheyden onderzoekt of desinformatie kan bestreden worden, en zo ja: hoe en door wie? Frances Haugen, die jaren bij Facebook werkte, stelt het scherp: Mark Zuckerberg moet weg.
«
»
22:15 25 jaar Canvas: Alles kan beter
Komische show.
«
»
22:45 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
22:55 Laurel Canyon
In Laurel Canyon, een rustieke kloof in het hart van Los Angeles, lagen enkele toonaangevende artiesten eind jaren 60, begin jaren 70 aan de basis van de revolutionaire folkrockmuziek.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers