TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:15 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:30 Expedition
Steve gaat naar het Moukalaba Doudou Nationaal Park in Gabon om te achterhalen of dit onontgonnen regenwoud de thuis zou kunnen zijn van een onontdekte chimpanseesoort.
«
»
18:20 A perfect Planet
De zon is het hemellichaam dat aan de aarde licht en warmte geeft. Hoe passen planten en dieren zich aan aan de ongelijke hoeveelheid zonlicht doorheen het jaar?
«
»
19:20 Schitt's Creek
De producers van 'Sunrise Bay', waar Moira ooit in schitterde, duiken op met groot nieuws. Ondertussen verslindt Alexis aflevering na aflevering van de oude reeks.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Laïs, is terug! Na een release-pauze van meer dan 8 jaar brengt de groep opnieuw een album uit: 'De langste nacht'.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 Strafrechters
De rechters worden geconfronteerd met corona-overtreders, veelplegers en drugsgerelateerde misdaad. Hoe kijken ze naar zulke actuele fenomenen en hoe beleven ze het 'failliete' departement Justitie?
«
»
22:05 25 jaar Canvas: Alles kan beter
Komische show.
«
»
22:35 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
22:45 Why We Fight?
Als we zonder woorden raken, neemt het lichaam het over. Tot zover zijn de dansers Bérengère Bodin, Samir M'Kirech and TK Russell het eens als je hen vraagt: waarom vechten wij?
«
»
00:25 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers