TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:40 Sporza: FIFA WK voetbal 2022
Verslag van Nederland - Ecuador op speeldag 2 in groep A, live vanuit het Khalifa Internationaal Stadion in Al-Rayyan, Qatar. Commentaar: Eddy Demarez. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
19:10 Universiteit van Vlaanderen
Je ruikt eau de cologne 4711 en plotsklaps sta je in de woonkamer van je grootmoeder. Een zweem van lavendel zweeft voorbij en je bent ineens weer 8 jaar en op vakantie in de Provence.
«
»
19:20 Universiteit van Vlaanderen
Wist je dat er metalen bestaan die je helemaal kan vervormen, maar die meteen weer hun oorspronkelijke vorm aannemen als je ze in water legt? Geheugenmetaal, heet dat.
«
»
19:35 Schitt's Creek
Johnny vervangt Moira op de jaarlijkse Mayor's Roast. David moet voorkomen dat Moira te weten komt dat Stevie en Patrick samen danslessen volgen.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:30 I, Daniel Blake
De 59-jarige Daniel Blake verdient zijn brood als timmerman, tot hij een hartaanval krijgt en voor het eerst in zijn leven een beroep moet doen op de staat om een ziekte-uitkering te krijgen.
«
»
23:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Op het eilandje Chappaquiddick wordt een feest gegeven voor alle medewerkers van Robert Kennedy's presidentiële campagne, waaronder Mary Jo. Ted en Mary Jo sluipen er tussenuit voor een roekeloze rit in het donker die eindigt in een tragedie.

'Chappaquiddick', om 21.30 uur op Canvas.

Dossiers