TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:19 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:35 Sporza: Europees voetbalmagazine
Voetbal.
«
»
18:05 Schitt's Creek
David ontmoet een nieuwe vriend en is volop bezig met het uitbouwen van zijn nieuwe zaak. Johnny moet Alexis' schoolwerk verdedigen. Moira krijgt te maken met een lastige motelgast.
«
»
18:30 Sporza: WK Baanwielrennen
Puntenkoers 40 km (mannen), kilometer tijdrit (mannen), individuele achtervolging (mannen), omnium (vrouwen), puntenkoers 40 km (mannen) en de sprint (vrouwen).
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:30 Kampioenenjaar
Bij de start van het seizoen 2010-2011 is eerste doelman Laszlo Köteles niet speelgerechtigd en moet coach Frank Vercauteren kiezen tussen reservedoelmannen Koen Casteels en Thibaut Courtois.
«
»
22:10 Hors Normes
Al meer dan twintig jaar vangt Bruno autistische kinderen op die nergens anders terechtkunnen. Zijn goede vriend Malik leidt jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen.
«
»
00:00 Schitt's Creek
David ontmoet een nieuwe vriend en is volop bezig met het uitbouwen van zijn nieuwe zaak. Johnny moet Alexis' schoolwerk verdedigen. Moira krijgt te maken met een lastige motelgast.
«
»
00:25 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers