TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:15 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:30 Schitt's Creek
David en Stevie moeten hun nieuwe relatie een plaats geven. Alexis en Moira zijn beiden angstig voor een zeldzame moeder-dochterlunch.
«
»
17:50 De ideale wereld
Gast: Aster Nzeyimana.
«
»
18:25 Sporza: Conference League
Liveverslag van Anderlecht - West Ham United, wedstrijd van speeldag 3 (groep B) in de UEFA Europa Conference League, vanuit het Lotto Park in Anderlecht. Commentaar: Peter Vandenbempt.
«
»
20:55 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
21:30 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
22:15 Reclaiming Amy
Familie en vrienden van Amy Winehouse vertellen openhartig over de impact die haar dood op hen heeft gehad. Moeder Janis omschrijft Amy als een complexe, sterke en buitengewone vrouw.
«
»
23:05 Sporza: Europees voetbalmagazine
Voetbal.
«
»
23:40 Schitt's Creek
David en Stevie moeten hun nieuwe relatie een plaats geven. Alexis en Moira zijn beiden angstig voor een zeldzame moeder-dochterlunch.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers