TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
16:55 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:10 My Life as a Rolling Stone
Een profiel van gitarist Ronnie Wood, die bij The Jeff Beck Group en Faces speelde voordat hij in 1975 bij de Stones kwam na het vertrek van Mick Taylor.
«
»
18:10 Frozen Planet II
Na vier maanden duisternis breekt eindelijk de lente in de Noordelijke IJszee aan. IJsberen leren hun welpen jagen en witte dolfijnen die vastzitten in het ijs zien de mogelijkheid om te ontsnappen.
«
»
19:00 Schitt's Creek
Moira's campagne dreigt mis te lopen wanneer enkele campagneborden op mysterieuze wijze verdwijnen. David en Alexis moeten samenwerken om Davids baas te beschermen tegen het gerecht.
«
»
19:20 De ideale wereld
Actualiteitenmagazine.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 Extra Time
Met een terugblik op speeldag 10 in de Jupiler Pro League.
«
»
22:25 De ideale wereld
Gast: Julie Vanloo.
«
»
23:00 Evil by Design: Surviving Nygård
In 2009 gaat een deel van Nygårds landgoed in de Bahama's in vlammen op. Hij beschuldigt zijn buurman. Wat begint als een vete tussen twee rijke mannen, zal Nygårds hele operatie blootleggen.
«
»
23:50 Schitt's Creek
Moira's campagne dreigt mis te lopen wanneer enkele campagneborden op mysterieuze wijze verdwijnen. David en Alexis moeten samenwerken om Davids baas te beschermen tegen het gerecht.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers