TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
10:30 Sporza: European Championships
Met o.m. atletiek: marathon (vrouwen en mannen). Commentaar: Marc Willems en Kris Meertens. (vanaf 12.00 uur gaat de uitzending verder op En)
«
»
13:45 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:30 Koolputters
In de mijnen kwam men handen tekort. Daarom werden werkkrachten aangetrokken uit andere landen. Deze derde aflevering vertelt de avonturen van de nieuwkomers in ons land.
«
»
18:00 Sporza: European Championships
Met atletiek vanuit het Olympiastadion in Mnchen. Onder meer de finale van het kogelstoten (mannen en vrouwen) en de finale van de 10.000m bij de vrouwen staan op het programma.
«
»
22:35 And Then We Danced
Wanneer de jonge danser Merab kennismaakt met Irakli, een nieuwkomer in de dansschool, voelen de twee zich meteen aangetrokken tot elkaar. Merab durft echter niet toe te geven aan zijn gevoelens.
«
»
00:30 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers