TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 Sporza: European Championships
(vanaf 18.00 uur gaat de uitzending verder op Canvas)
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Belga Sport
In de tweede helft van de jaren 80 lanceerde KV Mechelen een kortstondige maar vruchteloze aanval op de machtspositie van Anderlecht in het Belgische voetbal.
«
»
21:20 Breaking the Waves
Bess, een labiel meisje dat zeer beschermd is opgegroeid in een streng religieuze gemeenschap, trouwt met Jan, die ouder en wijzer is. Maar dan raakt Jan betrokken bij een ernstig ongeluk.
«
»
23:55 Before we die
Hanna en Bjrn weten dat Magnus gelekt heeft, maar hij is spoorloos verdwenen. Hanna wil dat Christian stopt nu ze weten wie het lek was, maar hij weigert en blijf undercover werken.
«
»
00:50 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers