TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:30 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:55 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:25 Koolputters
Ex-mijnwerkers getuigen over de gevaren van het werk in de mijnen. Ze halen herinneringen op aan spannende momenten en heikele toestanden, die voor hen doorgaans goed afliepen.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Procureurs
Procureurs werken vaak jarenlang op een specifiek domein, waarin ze expert worden. Ze vertellen het verhaal achter diverse markante specialismen: terreur, intrafamiliaal geweld en de war on drugs.
«
»
21:15 Apocalypse, la guerre des mondes
1956. Chroesjtsjov zorgt voor een breuk met het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie absoluut openstellen voor de buitenwereld. Hij verrast de hele wereld met een bezoek aan de Verenigde Staten.
«
»
22:10 Angst essen Seele auf
Ali is een jonge Marokkaanse gastarbeider in Duitsland. Emmi is een alleenstaande, ouder wordende weduwe. Toevallig leren ze elkaar kennen.
«
»
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers