TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Waterhole: Africa's Animal Oasis
Het regent eindelijk aan de waterpoel en voor het eerst in een half jaar begint het gras te groeien en is er overal water, waardoor het leven van de wilde bewoners dramatisch verandert.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Senegal zit in een golf van verandering, maar conservatieve genderrollen houden nog stand. Veel vrouwen trouwen jong, doen het huishouden en zorgen voor de kinderen.
«
»
20:40 A Confession
Fulcher wordt in de media op handen gedragen voor het oplossen van de twee moordzaken. Achter de schermen wordt hij op het matje geroepen voor ongepast contact met een journalist.
«
»
21:25 A Confession
Fulcher zit in Benghazi, Libië, als veiligheidsadviseur, en die verandering doet hem goed. Voor Elaine O'Callaghan is er ook verandering op komst, zij gaat trouwen.
«
»
22:15 Beast
Het ruige landschap van het eiland Jersey staat in schril contrast met het verstikkende milieu waarin de 27-jarige Moll leeft. Haar 'saaie' leven verandert wanneer ze de mysterieuze Pascal ontmoet.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers