TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:15 How to survive a pandemic
Met ongeëvenaarde toegang tot wereldberoemde wetenschappers, farmaceutische bedrijven en overheidsinstanties werpt filmmaker David France een unieke blik op de strijd tegen het coronavirus.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 The Founder
De mislukte verkoper Ray Kroc ontmoet twee broers die een succesvol hamburgerrestaurant runnen. Hij droomt onmiddellijk van een grote keten: McDonald's. Maar de broers vertrouwen hem niet helemaal.
«
»
23:10 Ófærd
Pawel wordt vermoord aangetroffen in het hoofdkwartier van de elektriciteitscentrale. Vikingur is meteen verdacht en wordt gearresteerd.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers