TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:35 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
14:45 Villa Politica
Politieke magazine.
«
»
16:15 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:25 Het leven.doc
Thomas Huyghe maakt samen met Pedro Elias, Luc Haekens, Ella Leyers, Sarah Vandeursen en vaste gaste Katrin Lohmann een overzichtelijk Word-bestand vol tips over het leven.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 How to survive a pandemic
Met ongeëvenaarde toegang tot wereldberoemde wetenschappers, farmaceutische bedrijven en overheidsinstanties werpt filmmaker David France een unieke blik op de strijd tegen het coronavirus.
«
»
23:05 She's lost in music
Stefanie Mannaerts drumt niet alleen bij de metalband Brutus, ze werd - een beetje tegen wil en dank - gebombardeerd tot zangeres. Justine Bourgeus is dan weer een echte muzikale duizendpoot.
«
»
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers