TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Bariloche
Eric Goens is op bezoek bij Pablo Sys, die met veel liefde en bewondering vertelt over zijn boksende grootvader Karel, die als sterke, getrainde atleet beantwoordde aan het arische ideaalbeeld.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Perfume
Op een Parijse vismarkt wordt in 1738 Jean-Baptiste Grenouille te vondeling gelegd. Hij heeft geen lichaamsgeur en wordt daarom overal genegeerd. Daardoor ontwikkelt hij een superieur reukorgaan.
«
»
23:45 Ófærd
Burgemeester Hafdís Magnúsdóttir is ontvoerd. De politie hoopt snel aanwijzingen bijeen te sprokkelen om haar terug te vinden. Maar eerst moet de leider van 'The Hammer of Thor' worden gevonden.
«
»
00:40 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers