TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Land of the Far North
In de wonderlijke polaire wereld van Scandinavië gaat de zon er in de zomer amper onder. Ondanks een overvloed aan voedsel komen planten en dieren voor heel wat uitdagingen te staan.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Reportage.
«
»
20:40 Blinded: Those Who Kill
Vijf jaar geleden werd Markus, de 18-jarige zoon van Alice Ejbye, vermoord door een seriemoordenaar die nooit gevat is. Alice vraagt aan Louise Bergstein de zaak op te lossen.
«
»
21:30 Blinded: Those Who Kill
Een jonge man wordt gefolterd en doodgestoken aangetroffen in een bos. Louise Bergstein en Karina Hørup proberen te achterhalen of dit het werk is van een seriemoordenaar.
«
»
22:15 The sense of an ending
De gepensioneerde Tony Webster leidt een teruggetrokken leven tot hij op een dag een mysterieuze brief ontvangt waarin staat dat hij het oude dagboek van zijn beste vriend uit een nalatenschap krijgt.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sergio Over de Grens' - Axel Daeseleire (VTM)

Sergio Herman reist naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. Elke reis neemt hij een andere gast mee die net zo gepassioneerd in het leven staat als hij. Vandaag trekt hij met Axel Daeseleire naar de Faeröer.

'Sergio Over De Grens', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers