TVgids - Canvas

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Land of the Far North
In de wonderlijke polaire wereld van Scandinavië gaat de zon er in de zomer amper onder. Ondanks een overvloed aan voedsel komen planten en dieren voor heel wat uitdagingen te staan.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Reportage.
«
»
20:40 Blinded: Those Who Kill
Vijf jaar geleden werd Markus, de 18-jarige zoon van Alice Ejbye, vermoord door een seriemoordenaar die nooit gevat is. Alice vraagt aan Louise Bergstein de zaak op te lossen.
«
»
21:30 Blinded: Those Who Kill
Een jonge man wordt gefolterd en doodgestoken aangetroffen in een bos. Louise Bergstein en Karina Hørup proberen te achterhalen of dit het werk is van een seriemoordenaar.
«
»
22:15 The sense of an ending
De gepensioneerde Tony Webster leidt een teruggetrokken leven tot hij op een dag een mysterieuze brief ontvangt waarin staat dat hij het oude dagboek van zijn beste vriend uit een nalatenschap krijgt.
«
»
00:00 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers