TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:50 Sporza: Europees Review Magazine
Sportmagazine.
«
»
18:40 Dementia and us
Hoe is het om met dementie te leven? En wat is de impact ervan op het leven van de patint, maar ook op dat van zijn of haar familie? We volgen vier van hen en hun families tijdens pieken en dalen.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Concert.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Belpop
Mockumentary over de Antwerpse metalgroep rond Clement Peerens, de Clement Peerens Explosition (CPeX). Met getuigenissen van de bandleden, experts n ex-vrouwen van Peerens.
«
»
22:15 De ideale wereld
Gaste: Kelly Pfaff.
«
»
22:55 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:05 Rodman - For Better or Worse
Dennis Rodman groeide op in Dallas en kende een moeilijke jeugd. Na een groeispurt ontpopte hij zich tot de basketbalvedette van de plaatstelijke school, waar hij niet onopgemerkt bleef.
«
»
00:50 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op En.

Dossiers