TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:55 Sabena
In de jaren 90 stapelen de verliezen zich op. Sabena moet op zoek naar een partner. Het personeel kijkt machteloos toe hoe de top de tanker tevergeefs probeert te keren.
«
»
19:40 De Toots Sessies
'Tamala' betekent reizigers. Mola Sylla, Bao Sissoko en Wouter Vandenabeele stellen hun nieuwe cd voor en nemen je op een verrassende trip met exotische instrumenten langs verschillende tradities.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Sporza: Europa League
Liveverslag van de wedstrijd tussen KRC Genk en Rapid Wien, op speeldag 6 in groep H van de Europa League, vanuit de Cegeka Arena in Genk.
«
»
23:05 De ideale wereld
Gast: Zuhal Demir.
«
»
23:45 Sporza: Europees voetbalmagazine
Sportmagazine.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De ideale wereld
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers