TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:55 Extreme lands
Californië, de meest dichtbevolkte staat van de VS, ligt tussen twee tektonische platen: de Pacifische en de Noord-Amerikaanse. Daardoor is het een van de gevaarlijkste seismische regio's op aarde.
«
»
19:40 De Toots Sessies
De Beren Gieren stellen met veel plezier hun nieuwe album 'Less Is Endless' voor en hebben voor de gelegenheid Dijf Sanders uitgenodigd.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 De prijs van de winnaar
In de hypercompetitieve wereld van topsport is er vaak maar één weg naar de absolute top. Spelers of speelsters die die top willen bereiken, moeten hun lot in handen leggen van mensen met veel macht.
«
»
22:15 Extra time
Terugblik op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League.
«
»
23:15 Winteruur
Gast: Steven Van Gucht.
«
»
23:25 The Detectives: Inside the Major Crimes Team
Inspecteur Sheralyn Melton onderzoekt de verkrachting van een jonge moeder in haar eigen huis. Zal Melton erin slagen genoeg bewijsmateriaal te vinden tegen de verdachte?
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers