TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:55 Extreme lands
Californië, de meest dichtbevolkte staat van de VS, ligt tussen twee tektonische platen: de Pacifische en de Noord-Amerikaanse. Daardoor is het een van de gevaarlijkste seismische regio's op aarde.
«
»
19:40 De Toots Sessies
De Beren Gieren stellen met veel plezier hun nieuwe album 'Less Is Endless' voor en hebben voor de gelegenheid Dijf Sanders uitgenodigd.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 De prijs van de winnaar
In de hypercompetitieve wereld van topsport is er vaak maar één weg naar de absolute top. Spelers of speelsters die die top willen bereiken, moeten hun lot in handen leggen van mensen met veel macht.
«
»
22:15 Extra time
Terugblik op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League.
«
»
23:15 Winteruur
Gast: Steven Van Gucht.
«
»
23:25 The Detectives: Inside the Major Crimes Team
Inspecteur Sheralyn Melton onderzoekt de verkrachting van een jonge moeder in haar eigen huis. Zal Melton erin slagen genoeg bewijsmateriaal te vinden tegen de verdachte?
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vranckx' (Canvas)

In het veeleisende China is het moeilijk om jong en onbezonnen te zijn. Drie creatieve adolescenten verzetten zich elk op hun manier tegen de verwachtingen van de maatschappij en het jachtige leven. Ze streven vrijheid en individualiteit na via vogue dancing, TikTok en Tangping of liggend protest. Zo gaan ze op zoek naar hun eigen plek in de toekomst van China.

'Vranckx', om 20.10 uur op Canvas.

Dossiers