TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De ideale wereld - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:20 Sporza: Europees Preview Magazine
Sportmagazine.
«
»
19:10 Het leven in kleur
Veel mensen van kleur kregen als kind ooit het studieadvies om zeker niet voor een ASO-richting te kiezen, laat staan Latijn. Later werden ze ook afgeraden om universitaire studies aan te vatten.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Hospital
De lockdown heeft voor een babyboom gezorgd. We lopen mee op de materniteit van University Hospital Coventry om te zien hoe ze daar omgaan met complexe en risicovolle zwangerschappen.
«
»
21:35 Sabena
Avontuurlijke piloten kleuren de pioniersjaren van Sabena. Andere continenten liggen binnen handbereik, maar vliegen blijft een voortdurende uitdaging.
«
»
22:30 Interrogation
Twintig jaar na de moord verschijnen enkele krantenartikelen over de zaak-Fisher die het publiek mededogen voor Eric doet krijgen. Eric bereidt zich voor op een nieuwe zaak.
«
»
23:15 Interrogation
Dertien jaar na de moord heeft Eric een eerste zitting om in aanmerking te komen voor vervroegde vrijlating. Onderzoeker Russell wil Eric absoluut achter de tralies houden.
«
»
23:55 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers