TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De ideale wereld - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:20 Sporza: Europees Preview Magazine
Sportmagazine.
«
»
19:10 Het leven in kleur
Veel mensen van kleur kregen als kind ooit het studieadvies om zeker niet voor een ASO-richting te kiezen, laat staan Latijn. Later werden ze ook afgeraden om universitaire studies aan te vatten.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Hospital
De lockdown heeft voor een babyboom gezorgd. We lopen mee op de materniteit van University Hospital Coventry om te zien hoe ze daar omgaan met complexe en risicovolle zwangerschappen.
«
»
21:35 Sabena
Avontuurlijke piloten kleuren de pioniersjaren van Sabena. Andere continenten liggen binnen handbereik, maar vliegen blijft een voortdurende uitdaging.
«
»
22:30 Interrogation
Twintig jaar na de moord verschijnen enkele krantenartikelen over de zaak-Fisher die het publiek mededogen voor Eric doet krijgen. Eric bereidt zich voor op een nieuwe zaak.
«
»
23:15 Interrogation
Dertien jaar na de moord heeft Eric een eerste zitting om in aanmerking te komen voor vervroegde vrijlating. Onderzoeker Russell wil Eric absoluut achter de tralies houden.
«
»
23:55 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers