TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De ideale wereld - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:20 Sporza: Europees Preview Magazine
Sportmagazine.
«
»
19:10 Het leven in kleur
Veel mensen van kleur kregen als kind ooit het studieadvies om zeker niet voor een ASO-richting te kiezen, laat staan Latijn. Later werden ze ook afgeraden om universitaire studies aan te vatten.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Hospital
De lockdown heeft voor een babyboom gezorgd. We lopen mee op de materniteit van University Hospital Coventry om te zien hoe ze daar omgaan met complexe en risicovolle zwangerschappen.
«
»
21:35 Sabena
Avontuurlijke piloten kleuren de pioniersjaren van Sabena. Andere continenten liggen binnen handbereik, maar vliegen blijft een voortdurende uitdaging.
«
»
22:30 Interrogation
Twintig jaar na de moord verschijnen enkele krantenartikelen over de zaak-Fisher die het publiek mededogen voor Eric doet krijgen. Eric bereidt zich voor op een nieuwe zaak.
«
»
23:15 Interrogation
Dertien jaar na de moord heeft Eric een eerste zitting om in aanmerking te komen voor vervroegde vrijlating. Onderzoeker Russell wil Eric absoluut achter de tralies houden.
«
»
23:55 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er n winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, Jos Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op En.

Dossiers