TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Het weer - Het journaal - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:30 Sporza: Billie Jean King Cup
Australië - België.
«
»
16:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Wat houdt ons tegen?
Jill Peeters reconstrueert de lange weg naar het klimaatakkoord van Parijs. Eind jaren 90 begint de boodschap van de klimaatwetenschappers door te dringen bij de beleidsmakers.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Hospital
De afdeling Gynaecologische Oncologie van het University Hospital in Coventry wordt geconfronteerd met meer doorverwijzingen, een groeiende achterstand en complexe gevallen.
«
»
21:40 Het leven in kleur
Veel mensen van kleur kregen als kind ooit het studieadvies om zeker niet voor een ASO-richting te kiezen, laat staan Latijn. Later werden ze ook afgeraden om universitaire studies aan te vatten.
«
»
22:30 De ideale wereld
Gast: Sien Eggers.
«
»
23:10 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:20 Chasing the moon
Op 4 oktober 1957 lanceerde de Sovjet-Unie met succes Spoetnik 1, de eerste kunstmaan die ooit in een baan rond de aarde geraakte. De Amerikanen reageerden verrast en ongerust.
«
»
01:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De ideale wereld - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers