TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:10 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:30 Sporza: Billie Jean King Cup
Verslag van België - Wit-Rusland.
«
»
16:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Brian Cox's adventures in space and time
Brian focust op het begrip tijd, een fenomeen dat we als vanzelfsprekend beschouwen, maar dat voor de fysici nog steeds één van de grootste mysteries van het universum is.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Hospital
Met bijna vijf miljoen mensen die alleen in Engeland al wachten op een behandeling, worden artsen gedwongen ongelooflijk moeilijke beslissingen te nemen in hun strijd om levens te redden.
«
»
21:10 Wat houdt ons tegen?
Jill Peeters reconstrueert de lange weg naar het klimaatakkoord van Parijs. Eind jaren 90 begint de boodschap van de klimaatwetenschappers door te dringen bij de beleidsmakers.
«
»
22:05 Extra Time
Extra time kijkt terug op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League.
«
»
23:10 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:20 Veleno: the town of lost children
Na een lang onderzoek komt Pablo Trincia's podcast uit in oktober 2017. Hij trekt de hele zaak in twijfel als gevolg van nieuwe en alarmerende ontdekkingen.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Het journaal - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers