TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Wat houdt ons tegen?
Wetenschappers weten al sinds de jaren 50 dat de aarde aan het opwarmen is en hoe groot de gevolgen zullen zijn op ons dagelijkse leven.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Het leven in kleur
Eryckah komt uit een gemengd gezin. Toen ze haar zwarte vriendje aan haar witte grootmoeder voorstelde, zei die: 'Eryckah, jij bent toch een mooi meisje, jij hoeft toch niet met een neger te zijn.'
«
»
22:10 De ideale wereld
Gast: advocaat Omar Souidi.
«
»
22:50 Afghanistan: the wounded land
Toen de troepen van de grootste militaire coalitie ooit in Afghanistan arriveerden om stabiliteit en heropbouw te verzekeren, droomden veel Afghanen van een toekomst met vrede en democratie.
«
»
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er n winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, Jos Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op En.

Dossiers