TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Enfants de Daesh, les damnés de la guerre
In Mosul krijgen de kinderen van IS-strijders geen medische zorg, geen voedselhulp en geen onderwijs. Wat moet er worden van deze generatie die opgegroeid is onder het kalifaat van Islamitische Staat?
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Woman at war
Halla is een 50 jaar oude muzieklerares die een dubbelleven leidt als gepassioneerd milieuactiviste. Net wanneer ze plannen maakt voor haar meest gewaagde actie ooit, krijgt ze onverwacht nieuws.
«
»
23:00 Occupied
De groep die Jesper gevangen houdt, wil hem verkopen aan de Noorse autoriteiten. Maar wanneer ze te weten komen dat de Russen achter de overeenkomst zitten, eisen ze zijn dood.
«
»
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vranckx' (Canvas)

In het veeleisende China is het moeilijk om jong en onbezonnen te zijn. Drie creatieve adolescenten verzetten zich elk op hun manier tegen de verwachtingen van de maatschappij en het jachtige leven. Ze streven vrijheid en individualiteit na via vogue dancing, TikTok en Tangping of liggend protest. Zo gaan ze op zoek naar hun eigen plek in de toekomst van China.

'Vranckx', om 20.10 uur op Canvas.

Dossiers