TVgids - Canvas

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Great Barrier Reef
Het Grote Barrièrerif ligt in de Koraalzee. Hier tiert het van de wilde dieren in de ongerepte tropische zeeën, de thuis van één van 's werelds rijkste zee-ecosystemen.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:30 Climate change - Ade on the frontline
Rolstoelatleet Ade Adepitan wil de oorzaken en gevolgen van de klimaatopwarming van naderbij bekijken, en reist daarvoor de wereld rond, te beginnen met de Australische oostkust.
«
»
21:25 Good Bye Lenin!
Oost-Duitsland, 1989. Modelsocialiste Christiane krijgt een hartaanval en belandt in coma. Wanneer ze weer ontwaakt, is de DDR gevallen en probeert haar zoon Alex dat voor haar verborgen te houden.
«
»
23:20 Alex
Alex bezoekt BG in de gevangenis in de hoop zich vrij te kopen. BG vraagt één wederdienst: dat Alex de mol vindt binnen zijn organisatie.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers