TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Great Barrier Reef
Het Grote Barrièrerif ligt in de Koraalzee. Hier tiert het van de wilde dieren in de ongerepte tropische zeeën, de thuis van één van 's werelds rijkste zee-ecosystemen.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:30 Climate change - Ade on the frontline
Rolstoelatleet Ade Adepitan wil de oorzaken en gevolgen van de klimaatopwarming van naderbij bekijken, en reist daarvoor de wereld rond, te beginnen met de Australische oostkust.
«
»
21:25 Good Bye Lenin!
Oost-Duitsland, 1989. Modelsocialiste Christiane krijgt een hartaanval en belandt in coma. Wanneer ze weer ontwaakt, is de DDR gevallen en probeert haar zoon Alex dat voor haar verborgen te houden.
«
»
23:20 Alex
Alex bezoekt BG in de gevangenis in de hoop zich vrij te kopen. BG vraagt één wederdienst: dat Alex de mol vindt binnen zijn organisatie.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers